Το supermodel Rosie Huntington-Whiteley γίνεται η πρώτη παγκόσμια πρέσβειρα της UGG®

Η UGG® ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την γνωστή ηθοποιό και supermodel Rosie Huntington-Whiteley. Η πρώτη παγκόσμια πρέσβειρα του brand θα ξεκινήσει τη συνεργασία της πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια για το φθινόπωρο 2016. Η καμπάνια που θα προβάλλει το εμβληματικό σχέδιο της Classic Boot προβλέπεται να παρουσιαστεί τον Αύγουστο του 2016.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με ένα παγκόσμιο brand που έχει αγαπηθεί τόσο όσο η UGG», δήλωσε η Rosie Huntington-Whiteley. «Όταν ξεκίνησα το modeling ένα από τα πρώτα πράγματα που αγόρασα ήταν ένα ζευγάρι κλασσικές μπότες UGG, γιατί για μένα το παν είναι η άνεση. Η ανανεωμένη Classic Boot προσφέρει την ίδια άνεση αλλά με ένα μοντέρνο σχεδιασμό για τις πιο εντυπωσιακές street style εμφανίσεις».

«Η ανεπιτήδευτη κομψότητα της Rosie σε συνδυασμό με την αγάπη της για την UGG την καθιστούν την ιδανικότερη πρέσβειρα, καθώς η αυτοπεποίθηση, το στυλ και ο προσιτός χαρακτήρας της αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του brand», δήλωσε ο Dave Powers, Πρόεδρος της Deckers Brands. «Με καταγωγή από την Αγγλία αλλά με τόπο διαμονής το Μαλιμπού, η Rosie προσωποποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον σύγχρονο, καθημερινό τρόπο ζωής στην Καλιφόρνια. Με μεγάλη μας χαρά την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της UGG®».

Το νέο πρόσωπο της UGG® συμπίπτει χρονικά με το μεγαλύτερο επαναλανσάρισμα που έχει κάνει το brand από την ίδρυσή του πριν από 37 χρόνια. Η ανανεωμένη Classic Boot, με τη σόλα από Treadlite που απορροφά τους κραδασμούς και το προστατευτικό υλικό Scotchgard που απωθεί λεκέδες και νερό, θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για τις πιο ενημερωμένες street style εμφανίσεις.

Η καμπάνια θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στον έντυπο και διαδικτυακό τύπο.

Read More

And More