Το σχέδιο αποκατάστασης του Ralph Lauren στο Παρίσι

Ο Ralph Lauren δεσμεύτηκε να ανακαινίσει ένα από τα πιο φημισμένα ιδρύματα τεχνών στο Παρίσι, το École National Supérieure des Beaux-Arts. Η αμερικανική φίρμα θα χρηματοδοτήσει ένα σχέδιο εκσυγχρονισμού διάρκειας δύο ετών, το οποίο θα εορταστεί φιλοξενώντας ένα catwalk show στους χώρους του ιδρύματος στις 8 Οκτωβρίου.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί το πρώτο show του σχεδιαστή στην Ευρώπη και θα περιλαμβάνει τη γυναικεία collection για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013-14, σύμφωνα με το WWD. Ο Lauren επίσης θα διοργανώσει ένα εορταστικό δείπνο με αφορμή την περίσταση, στην αυλή του κολλεγίου, η οποία βρίσκεται στην ανατολική όχθη, κατά μήκος του Σηκουάνα από το Μουσείο του Λούβρου.

Η σχολή είναι ξακουστή για την πανέμορφη αρχιτεκτονική της και περιλαμβάνει μια σειρά από κτίρια που κατασκευάστηκαν τα τελευταία 350 χρόνια. Το σχέδιο αποκατάστασης θα χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση των αμφιθεάτρων – διατηρώντας την κλασσική αισθητική, αλλά αναβαθμισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας – όπως βέβαια και την αναμόρφωση του website της σχολής.

Η επερχόμενη collection του Ralph Lauren για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2014 θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το Σεπτέμβριο ως συνήθως.

Read More

And More