Tο Tezenis show ήταν ένας “pop” περίπατος στο αμερικάνικο boom των ‘50s.

Την Τρίτη 7 Μαΐου στις 7 το βράδυ, η Tezenis καλωσόρισε το Καλοκαίρι 2019 με ένα fashion show που μας ξεσήκωσε στα κεντρικά του brand στη Βερόνα.Tο setting μας ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και σε ένα από τα πιο iconic σύμβολα της αμερικάνικης κουλτούρας: ένα Drive-in εστιατόριο.

To brand μας έβαλε στο mood της συλλογής με σερβιτόρες σε roller skate να υποδέχονται τους καλεσμένους, σε μία μοναδική ρετρό ατμόσφαιρα – πασαρέλα με logomania print, ένα κλασικό diner resto, φοίνικες, neon επιγραφές και αυτοκίνητα* – όπου όλοι ένιωσαν σαν να πέρασαν μία μέρα κάνοντας βόλτα στο L.A.


H beachwear collection πρωταγωνίστησε στην πασαρέλα ενώ άφησε νύξεις και για τη φθινοπωρινή συλλογή. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, οι neon αποχρώσεις ήταν τα απόλυτα go-to colors, συνδυασμένα με ντένιμ.


Η Glam Team της Tezenis υποστηρίχθηκε και από την MAC Cosmetics make-up team, υπό τις οδηγίες του Global Senior Artist Michele Magnani, καθώς και της COTRIL hair styling team, υπό την κατεύθυνση του expert Global Creative Director, Giovanni Iovino.


Γνωρίζοντας ότι κάθε στιγμή πρέπει να είναι τέλεια στα social media, τους καλεσμένους περίμεναν αρκετά ινσταγκραμικά spots στην fashion gallery: ένα αυθεντικό αμερικάνικο diner που αναδημιουργήθηκε, όπου σερβίρονταν αδιάκοπα Bergin burgers, ποπ κορν και μαλλί της γριάς.

Δες το show της Tezenis:

 

Read More

And More