Site icon TLIFE

To ΤLIFE στο Arabesque backstage του Δημήτρη Ντάσιου

Το TLIFE βρέθηκε στο backstage της πρεμιέρας του Athens Fashion Week και συγκεκριμένα του show για τη χειμερινή κολεξιόν του Δημήτρη Ντάσιου, Arabesque! O ιδιαίτερα θεατρικός τρόπος του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή προσέφερε μια παράσταση που γοήτευεσε το αθηναικό κοινό. Η συγκεκριμένη συλλογή, Dassios Arabesque παρουσιάστηκε ήδη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και θα διατίθεται τον προσεχή χειμώνα σε σημαντικούς χώρους μόδας σε όλο τον κόσμο.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την επίδειξη, θα δοθούν για την ενίσχυση των σκοπών της παγκόσμιας οργάνωσης, «Make-A-wish» (Κάνε–Μια–Ευχή Ελλάδος).Ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-wish πραγματοποιεί την ευχή ενός παιδιού κάθε 25 λεπτά. Ο οργανισμός είναι τώρα σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 240.000 ευχές από το 1980.

Τα σχέδια του Δημήτρη Ντάσιου κρύβουν αναφορές από το dandy look περασμένων αιώνων ενώ τα ζωγραφισμένα μουστάκια αποτελούν μια νότα χιουμοριστικής διάθεσης!

Η αγάπη του σχεδιαστή για την παράδοση και τις στολές είναι εμφανής και σε αυτη τη συλλογή!

Τα μοντέλα είναι έτοιμα να ανέβουν στην πασαρέλα! Οι βασοικοι πρωταγωνιστές του show είναι το δέρμα, το μετάξι, το κασμίρ και η γούνα!

© 2024 tlife.gr