Το βραχιόλι του Μάρτη: To must-have item του μήνα! Βρες αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου

Σίγουρα μία από τις πιο χαρούμενες παιδικές σου αναμνήσεις είναι όταν στόλιζες το χεράκι σου με αυτό το άσπρο-κόκκινο βραχιολάκι. Κλωστές τυλιγμένες που υποδεχόταν την Άνοιξη κι εσύ προετοιμαζόσουν κατάλληλα…για να μην σε κάψει ο ήλιος. Ακόμα φοράς τον “Μάρτη”. Ακόμα αγαπάς αυτό το βραχιόλι. Ακόμα τηρείς ένα έθιμο που κρατάει πολλά χρόνια και τώρα πια έχεις και το “support” της μόδας μιας και διάφοροι δημιουργοί έδωσαν σε αυτό το βραχιολάκι στιλ.

Ναι, είναι τάση τα πολλά αξεσουάρ στα χέρια μας. Και ναι, ο “Μάρτης” δένει υπέροχα μαζί τους. Κι αν έχεις κι εσύ το ίδιο κόλλημα με εμένα, να ψάχνεις δηλαδή το πιο ιδιαίτερο σχέδιο, θα σου πω το μυστικό των fashionistas. Ονομάζεται jamjar.gr και θα γίνει ο online Παράδεισός σου, αν ψάχνεις κάτι που θα συμπληρώσει το στιλ σου με διαφορετικότητα και άποψη. Θα γίνει η αγαπημένη σου βόλτα για ψώνια, πίστεψέ με! Θα χάνεσαι με τις ώρες στα items που φλερτάρουν με τις επιθυμίες σου και πάντα θα ανακαλύπτεις μικρά έργα τέχνης με ελληνική υπογραφή.

Γιατί το jamjar.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο online marketplace αφιερωμένο στους χειροποίητους θησαυρούς των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών. Στόχος του είναι να αναδείξει και να επανασυστήσει στο κοινό του διαδικτύου το σύγχρονο ελληνικό χειροποίητο προϊόν, βοηθώντας, παράλληλα, τους δημιουργούς να πουλήσουν τη δουλειά τους online έξυπνα, δηλαδή με το λιγότερο δυνατό κόπο, κόστος και χρόνο!

Περίπου 300 επιλεγμένοι χειροτέχνες, περισσότερες από 10.000 πρωτότυπες και αισθητικά προσεγμένες δημιουργίες (κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, γάμου, βάπτισης και παιδικά) σε περιμένουν να αναζητήσεις και να βρεις αυτό που απευθύνεται στο δικό σου προσωπικό γούστο. Κι αν αυτό δεν είναι αυτό που κάθε stylish κορίτσι αναζητά, τότε τι;

Σήμερα λοιπόν ψωνίζουμε …τον “Μάρτη! Έκανα εγώ τη βόλτα μου στο jamjar.gr, απέκτησα το δικό μου κοκκινόλευκο βραχιολάκι και για να σε βοηθήσω, έχω και δέκα επιλογές για σένα. Έτσι, για να κάνουμε shopping παρέα. Κάτω από τις φωτογραφίες θα βρεις το αντίστοιχο link του προϊόντος για να το κάνεις δικό σου εύκολα και γρήγορα… μα πάνω από όλα οικονομικά!


Βραχιόλι Μάρτης με Αιματίτη & Swarovski 9,50€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Βραχιόλι Μάρτης με διακοσμητικά στοιχεία murano 7,50€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Βραχιόλι Μάρτης με κουβαρίστρα 7€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Βραχιόλι Μάρτης με ματάκι από πηλό 11€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Βραχιόλι Μάρτης τυλιγμένο με κλωστές 4,50€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Βραχιόλι Μάρτης με πολύχρωμο κορδόνι και διακοσμητικά στοιχεία 9€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Βραχιόλι Μάρτης με καραβάκι από ορείχαλκο 11€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Βραχιόλι Μάρτης με plexi 9€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Βραχιόλι Μάρτης σε κομψό και minimal ύφος 5,50€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Βραχιόλι Μάρτης με πομ πον και μάτι από γυαλί 7€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

P.S.: Ακόμα κι αν δεν σε ικανοποίησαν οι δικές μου επιλογές, μπορείς να μπεις στο jamjar.gr και να βρεις το δικό σου, μοναδικό βραχιολάκι. Κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More