Το χρώμα που δεν θα φορέσουν ποτέ η Kate Middleton και η Meghan Markle. Ξέρεις ποιο είναι;

Η Kate Middleton και η Meghan Markle είναι δύο από τις πιο powerfull γυναίκες στον κόσμο της μόδας αυτή την εποχή. Οι εμφανίσεις τους γίνονται talk of the town και sold out πολύ γρήγορα! Η Kate αγαπάει τα φορέματα και έχει μία πλούσια συλλογή από αυτά, ενώ η Meghan δείχνει να έχει ένα πιο androgyne style, αφού επιλέγει κουστούμια αλλά και παντελόνια πολύ συχνά στις εμφανίσεις της.

Παρόλα αυτά αν παρατηρήσεις προσεκτικά τις εμφανίσεις τους, θα δεις ότι υπάρχει ένα χρώμα που ποτέ δεν φοράνε. Και όταν λέμε ποτέ, εννοούμε ούτε μία φορά! Ποιο είναι αυτό; Το πορτοκαλί.

Παρόλο που το τελευταίο διάστημα έχουμε δει αυτό το χρώμα σε διάφορες εκδοχές του και να είναι must have ειδικά για τη σεζόν που έρχεται, δεν το έχουμε δει να το επιλέγουν καμία από τις δύο. Δεν αποφεύγουν τα χρώματα ώστε να το αποδώσουμε εκεί, αντιθέτως και οι δύο έχουν τολμήσει κατά καιρούς χρωματιστά σύνολα και μάλιστα με χρώματα έντονα! Τότε γιατί δεν φοράνε πορτοκαλί; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο λόγος που αποφεύγουν το χρώμα αυτό είναι γιατί απλά δεν βγαίνει πάντα ωραίο στις… φωτογραφίες.

Τόσο η Kate όσο και η Meghan οφείλουν να είναι πάντα άψογες όταν εμφανίζονται ή φωτογραφίζονται, οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για μετριότητες. Οι επιλογές των εμφανίσεων γίνονται προσεκτικά και με βάση πάντα την τέλεια εικόνα, αφού η φωτογραφία μένει και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Κρίμα γιατί θα μπορούσαν σίγουρα να έχουν και οι δύο very stylish εμφανίσεις με πορτοκαλί χρώμα, όπως και πολλές άλλες celebrities που το επιλέγουν φανατικά.

Read More

And More