Το χρώμα που δεν θα περίμενε κανείς ότι θα φοράμε τον επόμενο χειμώνα

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε με τις πιο δυνατές τάσεις να καταλαμβάνουν το catwalk κάθε οίκου. Εγώ από τη μια σε ενημέρωσα με όσα πρόκειται να υιοθετήσουμε στο στιλ μας τη νέα σεζόν (δες εδώ σε περίπτωση που σου διέφυγε αυτό το θέμα) και από την άλλη άφησα την Anna Wintour να μας μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το fashion event μέσα από ένα φοβερό βίντεο (δες εδώ).

Anyway! Μια από τις πιο ισχυρές και ανατρεπτικές τάσεις που είδαμε για τον επόμενο Φθινόπωρο ήταν το ροζ κοστούμι. Ναι καλά διάβασες! Το παρατηρήσαμε στους οίκους Oscar de la Renta, Laura Kim και Fernando Garcia, πότε σε glam και πότε σε casual στιλ. Παρόλο που το κοστούμι θεωρείται ένα καθαρά ανδρικό look που τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες υιοθετούν στις εμφανίσεις τους όλο και πιο συχνά, το ροζ χρώμα του δίνει έναν πιο προσιτό και θηλυκό αέρα.

Παρόλα αυτά, το ροζ κοστούμι είναι τάση και για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017, καθώς έχουμε δει πολλές stars να το υιοθετούν όπως η Victoria Beckham, η Emily Ratajkowski όπως και η μικρή κόρη της Beyonce. Τι λες; Θα δοκιμάσεις αυτήν την τάση; Ψήφισε στο τέλος του κειμένου…

Read More

And More