Tom Ford – Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019: Μια συλλογή με γήινα χρώματα και επιρροές από το ζωικό βασίλειο

Μπορεί εμείς αυτήν την στιγμή που μιλάμε να ασχολούμαστε με τις τάσεις για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2018/19, όπως έχουμε πει όμως η μόδα τρέχει πιο γρήγορα από εμάς. Έτσι λοιπόν, οι σχεδιαστές έχουν ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2019, με πρώτο τον Tom Ford.

O σχεδιαστής δείχνει την προτίμησή του στα γήινα χρώματα που “δένουν” τόσο ομαλά και ισορροπημένα μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα κομψό αποτέλεσμα.

Οι αέρινες γραμμές κυμάτιζαν πάνω στα σώματα των μοντέλων, κάνοντάς τα να μοιάζουν με αιθέρια πλάσματα που έχουν σαν οδηγό την κομψότητα και το διαχρονικό στιλ.

Τα κρόσσια, οι ντραμπέ γραμμές και τα crocodile δέρματα ήταν αναπόσπαστα στοιχεία και τα είδαμε σχεδόν σε κάθε look. Οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες έκαναν τις νέες δημιουργίες να φαίνονται ακόμα πιο lux και εντυπωσιακές.

Στο catwalk προσέξαμε τη Gigi Hadid και την Kaia Gerber με maxi φορέματα. Ο οίκος επέλεξε να ολοκληρώσει κάθε σύνολο με strappy point toe pumps και άχρωμα μαντήλια στα μαλλιά.

Φυσικά από τη νέα κολεξιόν δεν θα μπορούσε να λείπει το must have print της επόμενης σεζόν, που δεν είναι άλλο από το leopard. Ο οίκος το “αποτύπωσε” σε suede και pony skin textures.

Μείνε συντονισμένη για ακόμα περισσότερα show που βρίσκονται στην ατζέντα της μόδας!

Read More

And More