Tom Ford: Η δεύτερη ολοκληρωμένη “buy it now” συλλογή που δεν παρουσίασε στο NYFW

Πριν μπω στο θέμα μου θα σου κάνω μια μικρή αναφορά! Όπως πολύ καλά γνωρίζεις οι επιδείξεις μόδας βρίσκονται μια σεζόν μπροστά. Για αυτό κιόλας τις περασμένες μέρες έβλεπες συνεχώς στο Tlife τα catwalks με τις τάσεις του επόμενου Φθινοπώρου. Αυτό γίνεται καθώς οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πρέπει από νωρίς να αποφασίσουν ποια θα είναι τα fashion items που θα πρωταγωνιστήσουν στις βιτρίνες της επιχείρησής του. Γεγονός αρκετά αγχωτικό για τους σχεδιαστές, γιατί τα street fashion brands και όλες οι οικονομικές αλυσίδες έχουν αρκετό χρόνο να κάνουν “copy” (όσο μπορούν τουλάχιστον) τις νέες τάσεις και τα ρούχα που παρουσιάζονται στο catwalk.

Ο Tom Ford, λοιπόν, άλλαξε τα πλάνα του και αποφάσισε για δεύτερη φορά να μην λάβει μέρος στο fashion Week της Νέας Υόρκης. Αντ’ αυτού προτίμησε να παρουσιάσει τώρα τη συλλογή του για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017 μέσα από το δικό σου site και οι θαυμαστές του είχαν την επιλογή να αγοράσουν κάθε fashion item εκείνη τη στιγμή. Εξού και η ονομασία “buy it now”.

Ο σχεδιαστής πόνταρε για ακόμα μια φορά στο μαύρο χρώμα και τις χρυσές λεπτομέρειες. Διατήρησε το κάτω μέρος της σιλουέτας σε ανδρικό στιλ, ενώ τόνισε το πάνω με corset ζώνες. Τα κοσμήματα ήταν σε χρυσό χρώμα και με γεωμετρικά σχέδια.

Στα looks προστέθηκαν κάποιες πινελιές του κόκκινου και του εκρού, ενώ τα κρόσσια έκαναν την εμφάνισή τους σαν details στα πανωφόρια και στις φούστες.

Τα πολυτελή gowns με τα glittery στοιχεία και τις διαφάνειες δεν έλειψαν, ενώ βλέπουμε και τον μινιμαλισμό να πρωταγωνιστεί μέσα από τις “καθαρές” γραμμές.

Η συλλογή ολοκληρώθηκε με τα sequin gowns να τραβάνε την προσοχή και να προσφέρουν extra λάμψη στο φινάλε.

Read More

And More