Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα!Στείλε μας ότι απορία έχεις και η fashion editor σου απαντά!

Τι να φορέσω σε ένα γάμο σε νησί; Ταιριάζουν τα παπούτσια που έχω με το φόρεμα που πήρα; Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα  θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Γεια σας θα ήθελα να μου προτείνετε ρούχα που να κρύβουν την κοιλιά. Είμαι 45 ετων ,1.64 ύψος και 66 κιλά.

Απάντηση

Φίλη μας η ερώτηση σου είναι γενική και σίγουρα θα σου δώσω μία γενική απάντηση, εκτός αν αποφασίσεις να έρθεις να κάνουμε ένα makeover και να δούμε πολύ συγκεκριμένα, πως θα καλύψεις τα επίμαχα σημεία που θες, με βάση το δικό σου προσωπικό style.

Παρόλα αυτά, σε γενικές γραμμές μπορείς να αποφεύγεις γραμμές και υφάσματα που “μαρκάρουν” την περιοχή της κοιλιάς, να επιλέγεις αέρινα ρούχα και να τονίζεις σημεία που σου αρέσουν όπως τα πόδια ή το ντεκολτέ ώστε να υπάρχει μία ισορροπία στο look σου.

Ερώτηση 2

Γεια σας έχω αυτά τα παπούτσια σε ροζ χρυσό και θέλω να τα βάλω σε γάμο, πάνε με το φόρεμα μου;Σας Ευχαριστω πολυ!

Απάντηση

Γεια σου φίλη μας, το φόρεμα σου επειδή είναι κόκκινο με lace detail δεν χρειάζεται ένα τέτοιο παπούτσι όπως αυτό που μας στέλνεις. Συνδύασε το με ένα ζευγάρι minimal μαύρα πέδιλα για την περίσταση και φόρεσε τα πέδιλα σου μία άλλη φορά. Τα πέδιλα που σου περιγράφω αν δεν έχεις μπορείς να τα βρεις παντού και πολύ οικονομικά.

Ερώτηση 3

Καλημέρα,θα ήθελα την άποψη σας. Παντρεύεται ο αδερφός μου τέλη Αυγούστου,θα βάλω το φόρεμα και τα παπούτσια που σας επισυνάπτω και θα ήθελα να μου πείτε τι τσάντα προτείνετε,πέρα από ασήμι. Επίσης τι μαλλιά και μακιγιάζ… ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να κρατήσεις ένα color clutch ή ένα με prints, ώστε να δώσεις λίγο παραπάνω χρώμα στο σύνολο σου. Για τα beauty στοιχεία που αναρωτιέσαι θα σου πρότεινα να μπεις στην στήλη μας beaty και να δεις όλα τα summer trends, ώστε να εμπνευστείς.

Eρώτηση 4

Γεια σας, αν και διανύουμε το καλοκαίρι εγώ αγόρασα ένα καφέ μποτάκι για τον χειμώνα θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε με τι τσάντα μπορώ να τα συνδυάσω.

Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μου τα αρβυλάκια μπορείς να τα συνδυάσεις με casual τσάντες όπως backpacks ή δερμάτινες shopping bags. Aπέφυγε τσάντες με fancy ύφος και έχε στο μυαλό σου free style σχέδια για να δείξει ωραίο το σύνολο σου.

Ερώτηση 5

Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας.Τέλη Αυγούστου βαφτιΊω την κόρη μου σε πόλη. ‘Εχω αγοράσει το εξής λευκό φόρεμα (παρακαλώ να μη δημοσιευτεί).Θα ήθελα τη γνώμη σας για πέδιλο, αξεσουάρ και χτένισμα. Είμαι 36 χρόνων, εχω ύψος 1.65 και ξανθά μακριά μαλλιά.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό και το broderi ύφος που έπέλεξες ταιριάζει σε μία βάφτιση καλοκαιρινή.

Θα σου προτείνω να τα συνδυάσεις με μία ωραία πλατφόρμα σαν αυτή τη φωτογραφίας και κομψά χρυσά κοσμήματα. Για τα μαλλιά σου θα μπεις στην στήλη του beauty και θα δεις όλα τα τελευταία trends.

Eρώτηση 6

Καλησπέρα σας,  τον  Σεπτέμβριο βαφτίζω τη μπέμπα μου κι αγόρασα ένα κοραλί φόρεμα. Σκέφτηκα να το συνδυάσω με μωβ-ροζ πέδιλα. Θα ήταν υπερβολή; Tι χρώμα να επιλέξω;

Aπάντηση

Φίλη μας το κοραλί σαν χρώμα είναι από μόνο τόσο εντυπωσιακό που δεν χρειάζεται και color block συνδυασμό στα αξεσουάρ. Φόρεσε το με nude πέδιλα και χρυσά κοσμήματα για ένα chic look.

And More