Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα!Στείλε μας ότι απορία έχεις και η fashion editor σου απαντά!

Τι να φορέσω σε ένα γάμο σε νησί; Ταιριάζουν τα παπούτσια που έχω με το φόρεμα που πήρα; Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα  θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω για το φούξια φόρεμα της φωτογραφίας , το οποίο θα ήθελα να βάλω στον γάμο του πρωτου μου ξαδέρφου, και συγκεκριμένα στην εκκλησία. Νομίζετε ότι είναι καλή επιλογή, κι αν ναι με τι παπούτσια κ τσαντάκι θα μου προτείνατε;Επίσης σκέφτομαι το μαύρο φόρεμα να το φορέσω το βράδυ στο γλέντι. Είναι καλή επιλογή νομίζετε ή είναι υπερβολικό; Επίσης, αυτό το φόρεμα με τι παπούτσια και τσαντάκι θα ταίριαζε; Θα ήθελα ένα ζευγάρι παπούτσια και μια τσάντα που να ταιριάζει και με τα δυο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και παρακαλώ μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες.

Απάντηση

Φίλη μας το φούξια φόρεμα είναι τέλειο για την περίσταση και ωραίο χρώμα, προτείνουμε να επιλέξεις αυτό και να το συνδυάσεις με ωραία μαύρα πέδιλα και clutch για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα. Κράτησε το ίδιο look και για το γλέντι μετά, δεν χρειάζεται να αλλάξεις είναι τέλειο και για το πάρτι.

Ερώτηση 2

Γεια σας είμαι 34 χρονών και έχω πάρει την ολόσωμη φόρμα που σας στέλνω για ένα γάμο παρακαλώ μην δημοσιευτεί. Δεν ξέρω με τι είδους ζώνη να την συνδυάσω γιατί η δική της μου κάνει λίγο πρόχειρη για γάμο. Τα κοσμήματα που θα βάλω θα είναι χρυσά.

Απάντηση

Φίλη μας η ολόσωμη φόρμα που μας δείχνεις δεν χρειάζεται ζώνη, μπορείς να αφαιρέσεις την δικιά της που δεν σου αρέσει και να αφήσεις το ρούχο σκέτο αφού το ψηλόμεσο σχέδιο που έχει είναι τέλειο και χωρίς αξεσουάρ.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα, αγόρασα τη μπλούζα της φωτογραφίας πρόσφατα και θα ήθελε να μου δώσετε κάποιες ιδέες για το πως να τη συνδυάσω, ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μας η μπλούζα σου έχει ένα casual boho ύφος και θα την συνδυάσεις με denim kai λευκά κομμάτια. Shorts παντελόνια σε ένα καλοκαιρινό λίγο χαλαρό styling.Απέφυγε στημένα look και δώσε στο σύνολο πιο loose ύφος που ταιριάζει σε ένα τέτοιο κομμάτι.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα, έχω ένα φόρεμα από τη θεία μου, που είναι όλο ραμμένο στο χέρι μεταξωτό και πολύ όμορφο. Πως μπορώ να το φορέσω στο σήμερα και να είναι fresh το αποτέλεσμα; Είμαι 27 χρονών, και το φόρεμα εφαρμόζει ακριβώς πάνω μου. Ευχαριστώ

Aπάντηση

Φίλη μου το ζήλεψα το φόρεμα σου είναι τέλειο. Θα το φορέσεις με flat σανδάλια ή mules σε ένα lux boem styling. Είναι πολύ ωραίο κομμάτι και μπορείς να το πάρει μαζί σου και στις διακοπές.

Ερώτηση 5

Γεια σας έχω το φόρεμα που σας στέλνω και θέλω να το βάλω τον Νοέμβριο σε ένα γάμο.Δεν ξέρω με τι πανωφόρι και τι παπούτσια.

 

 

Απάντηση

Φίλη μας τον Νοέμβριο ο καιρός είναι λίγο απρόβλεπτος οπότε σίγουρα θα θες ένα πανωφόρι ειδικά αν ο γάμος είναι εκτός Αθήνας και σε εξοχή όπως μας γράφεις. Για μένα η πιο safe επιλογή είναι ένα ελαφρύ παλτό που θα βρεις σίγουρα στις οικονομικές αλυσίδες αρχές φθινοπώρου και σε πολλά χρώματα. Διάλεξε ένα λευκό ή ένα κοντά στην απόχρωση του φορέματος. Συνδύασε pastel αξεσουάρ με το σύνολο σου κοσμήματα και τσάντα ενώ φόρεσε nude γόβες και απέφυγε τις μαύρες .

And More