Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα!Στείλε μας ότι απορία έχεις και η fashion editor σου απαντά!

Τι να φορέσω σε ένα γάμο σε νησί; Tαιριάζουν τα παπούτσια που έχω με το φόρεμα που πήρα; Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion ediotor Σοφία Σούζα  θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1

Καλημέρα σας ,θα φορέσω στην βάφτιση του γιου μου το φόρεμα που σας επισυνάπτω.’Έχω πάρει κίτρινα suede πέδιλα να το συνδυάσω.Ταιριάζει πιστεύετε το κίτρινο χρώμα; Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μας το broderie φόρεμα σου ταιριάζει τέλεια με τα κίτρινα suede πέδιλα και με βρίσκεις πολύ σύμφωνη. Πιο ωραία επιλογή από το αναμενόμενο λευκό πέδιλο.

Eρώτηση 2

Καλησπέρα!Θα πάω σε μια βάφτιση και επέλεξα ένα φόρεμα στο χρώμα της άμμου midi, που είναι ασύμμετρο από τη δεξιά πλευρά, και άσπρα 6ποντα πέδιλα με χοντρό τακούνι .Θα μπορούσα να το συνδυάσω με χρυσή λεπτή ζώνη; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Βεβαίως και θα μπορούσες να το συνδυάσεις με χρυσή ζώνη, το χρώμα του φορέματος ταιριάζει τέλεια με τα χρυσά αξεσουάρ.

Ερώτηση 3

Τον Οκτώβριο θα παντρέψω ένα ζευγάρι και σκέφτομαι να αγοράσω το συνημμένο φόρεμα.
Πιστεύετε είναι καλή επιλογή;

Απάντηση

Το φόρεμα που μου στέλνεις είναι πολύ εντυπωσιακό και ταιριάζει στην περίσταση. Αυτό που θέλω να σου υπενθυμίσω είναι ότι θα είναι μια βραδιά με πολύ κίνηση χορό κλπ οπότε να ξαναδείς το θέμα της άνεσης ώστε να είσαι σίγουρα εντυπωσιακή αλλά να μπορείς να αντεπεξέλθεις και στα καθήκοντα της κουμπάρας!

Ερώτηση 4

Παντρεύεται η αδελφή μου και δεν ξέρω πιο φόρεμα να φορέσω. Έχω αγοράσει 2 φορέματα τα οποία σας τα στέλνω για να τα δείτε. Έχω αγοράσει πέδιλα και τσαντάκι σε χρυσή απόχρωση και χρυσά σκουλαρίκια
Παρακαλώ βοηθήστε με ποιό θα ήταν το πιο σωστό για την περίσταση.

 

Απάντηση

Και τα δύο φορέματα είναι πολύ ωραία και ταιριάζουν στην περίσταση, δεν έχω φωτογραφία σου ώστε να δω πιο από τα δύο σου ταιριάζει πιο πολύ με βάση τα μαλλιά και την επιδερμίδα σου.Η δική μου γνώμη είναι να επιλέξεις το κόκκινο, που είναι ένα χρώμα all time classic και ταιριάζει στις περισσότερες, οπότε δύσκολα να μην σου πηγαίνει. Επίσης τα χρυσά αξεσουάρ που έχεις ήδη επιλέξει, θα δείξουν κομψά με το κόκκινο χρώμα.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα αγαπητό Tlife,θα ήθελα την βοήθεια σας. Πρόκειται να πάω σε γάμο μαζί με βάφτιση, το άλλο Σάββατο, και θα ήθελα την γνώμη σας.Ο γάμος και η βάπτιση θα γίνουν σε χωριό που βρίσκεσαι σε βουνό.Τι μπορώ να φορέσω σε μια τέτοια περίσταση;Στην εκκλησία θα πάμε με τα πόδια οπότε σίγουρα δεν είναι για ψιλό πέδιλο, βοηθήστε με σας παρακαλώ.

Απάντηση

Καλησπέρα και σε σένα φίλη μου, σε μία τέτοια περίσταση το πιο safe είναι ένα ωραίο boho φόρεμα συνδυασμένο με flat δερμάτινα σανδάλια. Θα είσαι και κομψή και άνετη χωρίς να φορέσεις και ψηλοτάκουνα που σε δυσκολεύουν.

 

Ερώτηση 6

Καλημέρα μπορείτε να με βοηθήσετε, έχω πάρει ένα midi φόρεμα off white ,το πάνω μέρος έχει ύφασμα και μακρύ σε στυλ δαντέλας μανίκι, και το κάτω μέρος είναι πλισέ κάτω από το γόνατο έχει μαύρο ζωνάκι στη μέση. Μπορείτε τι παπούτσια χρώμα να πάρω και τι τσάντα και αξεσουάρ , σας ευχαριστώ..

Απάντηση

Φίλη μας ιδανικά συνδύασε το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι μαύρα minimal πέδιλα και κράτησε ένα clutch στην απόχρωση που έχει το φόρεμα σου. Σε κοσμήματα κράτησε chic ύφος συνδυάζοντας χρυσά φίνα σκουλαρίκια.

And More