Τώρα μπορείς να επικοινωνείς με Comme Des Garçons emoji!

H μόδα επικοινωνεί με Emoji από τότε που τα σύμβολα άρχισαν να γίνονται η δεύτερη – ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, πρώτη – γλώσσα μας. Ο Versace τα έχει ράψει διακριτικά σε τσάντες, η Chanel τα έκρυψε σε κύματα μεταξιού και τουίντ, και η Acne σε πουλόβερ. O Jeremy Scott χειρίζεται άπταιστα την ταχύτερα αναπτυσσόμενη γλώσσα του κόσμου, χρησιμοποιώντας συχνά Emoji στην πολύχρωμη χώρα των καρτούν θαυμάτων του μέσω των oversized πουλόβερ, πλαστικών αδιάβροχων, και των Moschino ανδρικών ενδυμάτων.
Οι σχεδιαστές δεν έχουν όμως μόνο ενσωματώσει smileys και ντόνατς στις συλλογές τους. Η Donatella Veresace και ο Karl Lagerfeld εισήλθαν στο ψηφιακό έδαφος της Kim Kardashian με δικά τους πληκτρολόγια emoji που περιλαμβάνουν κινουμένων σχέδια της Choupettes και της Μέδουσας με μάτια-καρδιές.
Τώρα λοιπόν ο οίκος Comme des Garçons έχει ενταχθεί στο κλαμπ με μια σειρά από Emoji με εορταστικό θεμα και με βάση το PLAY λογότυπό της. Το iPhone app πακέτο περιλαμβάνει τo εικονικό bug-eye καρδιά λογότυπο με καπέλα του Άγιου Βασίλη, τούρτες, κοκτέιλ, και πολλά άλλα.

Το σύμβολο PLAY του Comme des Garçons ήταν αρχικά σχεδιασμένο από τον πολωνικό καλλιτέχνη Filip Pagowski, και έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα λογότυπα μόδας, δεδομένου ότι εισήχθη για πρώτη φορά από την ιαπωνική μάρκα το 2002. Το νέο emoji πακέτο είναι διαθέσιμο μέσω του iTunes για το ποσό των 0,99 δολαρίων.

Read More

And More