Τώρα μπορείς να φορέσεις και εσύ τον επικό Jean Paul Gaultier κορσέ της Μadonna

Ποιος δεν έχει θαυμάσει τον περίφημο κορσέ που σχεδίασε ο Jean Paul Gaultier για την Madonna και που φορούσε στην περιοδεία της “Blond Ambition” το 1990;Το σχέδιο είναι ένα από τα πιο εμβληματικά στην ιστορία της μόδας, και εμπνέει ακόμα και σήμερα σχεδιαστές σε  όλο τον κόσμο.

Photo by Frank Trapper/Corbis via Getty Images

 Τώρα λοιπόν, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά από εκείνη την αξέχαστη στιλιστική συνεύρεση, η Madonna και ο Jean Paul Gaultier συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά για να κάνουν το κοσμοϊστορικό κομμάτι προσιτό στο κοινό.

 Το δίδυμο δημιούργησε και πουλάει ένα t-shirt με μεταξοτυπία του περίφημου κορσέ και όλα τα έσοδα από το μπλουζάκι -το οποίο πωλείται προς 150 δολάρια- θα διατεθούν στο Raising Malawi, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Madonna, ο οποίος συμβάλλει στην παροχή κρίσιμων ιατρικών παρεμβάσεων σε ορφανά και ευάλωτα παιδιά στο Mercy James Center for Pediatric Surgery and Intensive Care στο Blantyre του Μαλάουι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

“Τα χρήματα από αυτά τα μπλουζάκια θα εξασφαλίσουν ότι χιλιάδες περισσότερα παιδιά θα λάβουν τη χειρουργική φροντίδα που χρειάζονται για να ευημερήσουν και να επιβιώσουν”, έγραψε η Madonna στη λεζάντα του Instagram – που σημαίνει ότι μπορείτε να δείχνετε στιλάτοι  και να κάνετε καλό ταυτόχρονα.

Τέλειο!

Read More

And More