Totes, shoulder bags & clutches: Οι ωραιότερες τσάντες της αγοράς στις βιτρίνες του Tlife!

Aν ψάχνεις την τσάντα στην οποία θα επενδύσεις φέτος, τότε αυτό το άρθρο σε αφορά. Το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ αυτή τη σεζόν κυκλοφορεί σε ποικιλία χρωμάτων, πολλά και διαφορετικά υλικά και ξεχωριστά σχέδια.

Το καλύτερο απ’ όλα όμως είναι πως δεν χρειάζεται καν να ξοδέψεις μια περιουσία αφού εκεί έξω υπάρχουν chic επιλογές για κάθε budget.

Σήμερα λοιπόν η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, μετά από έρευνα αγοράς συγκέντρωσε για σένα τις πιο fashion εκδοχές σε totes, shoulder και clutch bags που θα ολοκληρώσουν και θα ανανεώσουν στιγμιαία το κάθε σου look!


Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Το πιο κλασικό και διαχρονικό στιλ τσάντας έρχεται για να ολοκληρώσει τα καθημερινά σου σύνολα και οι totes αυτής της σεζόν έχουν τόσο στιλ! Διάλεξέ την σε έντονο χρώμα, σε συνδυασμό πολλών χρωμάτων ή με prints και αναβάθμισε το κάθε σου look!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Οι shoulder bags έδωσαν δυναμικά το παρόν στα catwalks αυτού του χειμώνα και αν αναζητάς την “it bag” για αυτή τη σεζόν εδώ θα βρεις τις ωραιότερες επιλογές! Διάλεξε την στο χρώμα, το μέγεθος και από τα υλικά που προτιμάς και ανάδειξε κάθε σου σύνολο.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Κεντημένα, με prints σε λαμπερές αποχρώσεις ή με μεταλλικές λεπτομέρειες. Δώσε αμέσως ενδιαφέρον στο evening, και όχι μόνο, look σου κρατώντας απλά ένα ξεχωριστό clutch bag!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις μερικά από τα ωραιότερα που βρήκε η Σοφία στην αγορά!

Read More

And More