Τρεις εύκολοι κανόνες που ακολουθούν τα it girls για να δείχνει πιο σοφιστικέ το look τους!

Τρεις εύκολοι κανόνες που ακολουθούν τα it girls για να δείχνει πιο σοφιστικέ το look τους! | tlife.gr

Χαζεύεις τις εμφανίσεις των it girls στο Instagram, και πολλές φορές κλέβεις ιδέες για τα look σου από το pinterest. Αναρωτιέσαι από μέσα σου πως τα καταφέρνουν και είναι πάντα τόσο stylish και θέλεις κι εσύ να εμφανίζεσαι με σύνολα που κάνουν την διαφορά, αυξάνουν τα like σου και δείχνουν πιο σοφιστικέ το όλο style σου.

Σήμερα λοιπόν θα σου πω τρεις εύκολους κανόνες για να δείχνει το ντύσιμό σου sophisticated με απλές κινήσεις χωρίς κόπο, αλλά με τον σωστό τρόπο!

 

1.Ρίξε το παλτό στους ώμους

Mην φοράς το παλτό σου κανονικά αλλά ρίξ’ το στους ώμους σου. Δίνει extra styling πόντους στην εμφάνιση και σε βοηθάει να δείξει ακόμη πιο sophisticated το ντύσιμο σου με μία μόνο κίνηση.

 

2.Φόρεσε κουστούμι

Eίναι το look που δύσκολα σε κάνει να δείχνεις κακοντυμένη. Αμέσως προσθέτει sophisticated αίσθηση στο look σου και μπορείς με το κουστούμι σου να πας παντού! Τόλμησε χρώμα και κοσμήματα που θα του δώσουν ακόμη μεγαλύτερο twist.

 

3.Total beige look

Το χρώμα αυτό είναι τόσο sophisticated και αν το φορέσεις σε total look τότε σίγουρα κάνει την διαφορά. Το τέλειο είναι ότι σε αυτό το χρώμα ακόμη και αν οι αποχρώσεις δεν είναι ίδιες, το σύνολο εξακολουθεί να δείχνει φίνο!

READ more