Τρεις κανόνες για να μείνει η ντουλάπα σου τακτοποιημένη!

Μια κομψή και οργανωμένη ντουλάπα είναι μια από τις απλές απολαύσεις της ζωής, αλλά όταν δεν έχεις πολύ χώρο και έχεις πάρα πολλά ρούχα τότε το ζήτημα γίνεται δύσκολο. Επίσης πολλές από εμάς όσο και να έχουν προσπαθήσει δεν μπορούν να έχουν μία τακτοποιημένη ντουλάπα και αυτό -πίστεψε με- είναι ο χειρότερος εχθρός σου το πρωί που θες να συνδυάσεις τα ρούχα σου. Πολλές φορές σου έχουμε γράψει διάφορα tips για να σε βοηθήσουμε ώστε να έχεις μία τακτοποιημένη ντουλάπα και σίγουρα όλα αυτά σε έχουν βοηθήσει κατά καιρούς.

Ας θυμηθούμε λοιπόν ξανά τρεις βασικούς κανόνες που αν τους ακολουθήσεις θα έχεις όλο τον χρόνο την ντουλάπα που ονειρεύεσαι.

 

1.Βάλε τα ρούχα ανά κατηγορίες

Τακτοποίησε τα ρούχα σου στις βασικές κατηγορίες (πουκάμισα παντελόνια φορέματα φούστες). Έτσι θα ξέρεις που βρίσκεται αυτό που ψάχνεις. Ιδανικά κράτησε τα πανωφόρια σε άλλη ντουλάπα και ξεκίνησε από τα πιο μικρά προς τα πιο μεγάλα.

 

2.Τοποθέτησε τα ρούχα ανά χρώμα

Μετά το πρώτο βήμα που σου γράψαμε μπορείς σε κάθε κατηγορία να δημιουργήσεις μία χρωματική διαβάθμιση και να έχεις στην αρχή τα ποιο ανοιχτά χρώματα και σιγά – σιγά να καταλήγεις σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Έτσι κάθε φορά θα βρίσκεις εύκολα αυτό που ψάχνεις.

 

3.Χρησιμοποίησε όλους τους χώρους

Σίγουρα αν κάνεις αυτά τα δύο βήματα θα δεις ότι περισσεύει αρκετός χώρος στην ντουλάπα σου εδικά στο κάτω μέρος. Εκεί θα βάλεις κουτιά με μαντήλια φουλάρια ζώνες κλπ. Θα γράψεις από έξω τι έχουν και θα έχεις τα πάντα μπροστά σου τακτοποιημένα κάθε φορά που ανοίγεις την ντουλάπα σου.

Read More

And More