Τρεις μεγάλες τάσεις της φετινής σεζόν που φορούσε η Carrie Bradshaw

Η Carrie Bradshaw και το Sex and the City ήταν σταθμός στη ζωή μας για κάποια περίοδο. Εκτός από τη μαγευτική Νέα Υόρκη, τους μεγάλους έρωτες και τις δυνατές φιλίες που βλέπαμε στη μικρή οθόνη, το αψεγάδιαστο στιλ και οι τολμηρές επιλογές ρούχων και αξεσουάρ, αποτυπώθηκαν στον εγκέφαλό μας σαν ένα πολύ σημαντικό οδηγό styling.

Εγώ λοιπόν, με το σημερινό θέμα έχω σκοπό να “μπλέξω” το παρόν με το παρελθόν και να σου παρουσιάσω τρία δυνατά trends της φετινής σεζόν, που φορούσε – αγαπούσε η Carrie Bradshaw στην top γυναικεία σειρά…

 

Η ΓΟΥΝΑ

Αγαπημένο κομμάτι της Carrie που συνδύαζε με τα πάντα. Όταν λέω με τα πάντα, εννοώ ακόμα και με πιτζάμες. Όλοι οι οίκοι και οι σχεδιαστές πλέον εντάσσουν στις συλλογές τους γούνες, μόνο που η προσέγγιση είναι κάπως πιο οικολογική, αφού έχουν στραφεί στη faux fur.

 

ΤΑ STATEMENT ΠΛΕΚΤΑ

Κάποια στιγμή σου είχα αναφέρει ότι οι τάσεις θέλουν τα μανίκια των πλεκτών κάπως πιο “παραμορφωμένα”. Εννοώ ότι πλέον τα μανίκια είναι πιο statement, oversized και ξεπερνούν σε μήκος τα δάχτυλα. Αυτό βέβαια το φορούσε πριν από πολλά χρόνια και η Carrie.

 

ΟΙ OVER-THE-KNEE BOOTS

Αγαπημένο γυναικείο κομμάτι που βλέπουμε στα catwalks, στα καταστήματα, στις διάσημες και στα it girls. Οι over-the-knee boots είναι σέξι και μας προστατεύουν από το κρύο, κάτι το οποίο γνώριζε από πολύ παλιά και η Carrie Bradshaw στην ταινία Sex and the City.

Read More

And More