2022: Οι πιο δυνατές τάσεις της νέας χρονιάς

Ο καινούργιος χρόνος μπήκε και μαζί του ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ανανεώσης. Ας ξορκίσουμε το 2021 με θετικές σκέψεις και ας ελπίσουμε ότι το 2022 θα είναι καλύτερο! Μαζί με όμορφες αλλαγές και νέα πράγματα που θα μας ανανεώσουν και θα μας πάνε παρακάτω. Οι τάσεις και για αυτό το νέο χρόνο πολλές, άλλες καινούργιες άλλες εντελώς νέες, όλες έχουν την ομορφιά τους και όλες θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Πάμε σήμερα να κάνουμε ένα πρώτο χαλαρό αφιέρωμα με τα trends που δείχνουν να έχουν ήδη ξεχωρίσει και να είναι τα μεγαλύτερα για το 2022!

Πλεκτά boho ρούχα

Εtro/SPLASH Ideal Images

Από την Gabriela Hearst και τον Givenchy, μέχρι τα ζωηρά πλεκτά σε sunset χρώματα της Isabel Marant και τουPaco Rabanne, οι φέτος γέμισαν με υπέροχους χίπις μιας περασμένης εποχής. Δεν είναι ένα total comeback αλλά μία τάση με έμφαση στα πλεκτά ρούχα που έχουν αυτή την boho αίσθηση και δίνουν στο καλοκαίρι μας αέρινα vibes.

Super mini

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Aν η φούστες που είδαμε στο show της Miu Miu είναι το βαρόμετρο τότε η φετινή χρονιά θα έχει πολύ mini και χαμηλοκάβαλα σχέδια που σίγουρα θα κόβουν την ανάσα. Ετοιμάσου από τώρα για την πιο «δύσκολη» τάση της νεάς σεζόν με συνδρομή στο γυμναστήριο!

Sexy cuts

Stella McCartney/Getty Images

Ναι τα sexy cuts που φορέθηκαν τόσο το καλοκαίρι του 2021 θα συνεχίσουν να είναι τάση και φέτος με πολύ πιο δυναμικά σχέδια αφήνοντας το δέρμα να φαίνεται μέσα από φορέματα ή ολόσωμες φόρμες. Τόλμησε το φέτος.

Κρόσσια

Salvatore Ferragamo/SPLASH Ideal Images

Αυτή η σεζόν συνεχίζει να μας ντύνει για party. Oι σχεδιαστές θέλουν να φορέσουμε ξανά ρούχα με «κίνηση» σαν να στροβιλιζόμαστε στις πίστες όπως παλιά. Τα κρόσσια είναι το trend που θα δώσει αυτή την αίσθηση και σίγουρα θα σου φτιάξει την διάθεση. Τα φορέματα των Rodarte, Dries Van Noten, Ferragamo και Proenza Schouler αξιοποίησαν αυτή την τάση και εβαλαν στον «χάρτη» με τα κρόσσια.

Τσάντες σε έντονα χρώματα

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New Bottega Veneta (@newbottega)

Τις αγαπάς τις κρατάς όλη μέρα και θέλεις να έχουν το πιο όμορφο σχέδιο αλλά και πρακτικό σχήμα για να σε βολεουν. Οι χρωματιστές τσάντες παραμένουν και αυτή την σεζόν ψηλά στις τάσεις γιατί εκτός από πρακτικές οι τσάντες σου πρέπει να είναι και στιλατες. Το χρώμα είναι αυτό που θα τους δώσει το style για να ξεχωρίσου.

Denim

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blumarine (@blumarine)

Σταθερή αξία κάθε σεζόν απλά φέτος έχει αίσθηση από τα 00ς. Ανοιχτόχρωμα τζιν με σχέδια από πεταλούδες που φορέθηκαν πολύ στα 00s κάνουν δυναμικο comeback και η Gen Z φαίνεται να λατρεύει ήδη με την Dua Lipa να τα έχει φορέσει ήδη πολλές φορές.

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More