8 καλοκαιρινές τάσεις που μπορείς να φορέσεις άνετα από τώρα

Οι τάσεις για την νέα σεζόν είναι πλέον ξεκάθαρες και αν διαβάζεις Tlife τις έχεις ήδη ανακαλύψει. Τόσο στα ρούχα όσο και στα παπούτσια τις τσάντες και τα αξεσουάρ οι σχεδιαστές έδωσαν το σύνθημα για τα do και τα don’t της νέας σεζόν. Με μία χρονιά που όλα έμεινα ακίνητα η νέα μόδα μας ετοιμάζει για την επιστροφή στην κανονικότητα με κομμάτια που τα χαρακτηρίζουν κυρίως η άνεση.

Ένα ακόμη plus στα φετινά trend είναι ότι έχουν μία πιο all season αίσθηση και έτσι πολλά από αυτά ( ευτυχώς) δεν χρειάζεται να έρθει ο Ιούνιος για να τα δοκιμάσεις αλλά τα φοράς άνετα από…αύριο!

Ας δούμε μαζί μερικές από τις πιο δυνατές καλοκαιρινές τάσεις και πως μπορείς άμεσα να τις φορέσεις στα ανοιξιάτικα σύνολα σου!

@leoniehanne

To ροζ όπως σου έχουμε ήδη γράψει είναι το χρώμα της σεζόν, ο πιο δημοφιλης τρόπος για να το εντάξεις αμέσως στην εμφάνιση σου είναι ένα ροζ σακάκι. Ηδη στο Instagram οι φωτογραφίες με ροζ σακάκι είναι πολύ ψηλά σε αναζητήσεις και το χρώμα αυτό ταιριάζει άψογα με denim και μπεζ παντελόνια που τώρα φοράς περισσότερο.

Tibi

Οι βερμούδες είναι το κομμάτι ο οίκος Chloe και το brand Τibi θέλoυν να φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι και εμείς θα το φορέσουμε από τώρα. Το συνδυάζεις με ελαφριά πλεκτά με πουκάμισα με σακάκια και δημιουργείς τα πιο στιλάτα urban σύνολα.

@vikyandthekid

Τα τζιν αυτή την σεζόν ακολουθούν την νέα γραμμή της μόδας για άνεση έτσι τα flared και τα φαρδιά βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις μας. Φόρεσε τα με ρομαντικά πουκάμισα και κάνε denim σύνολα με διαφορά.

@tesshell

Οι ρίγες μαζί με τα floral είναι παντα στα μεγάλα trends της καλοκαιρινής περιόδου, φόρεσε τις σε total look αν τολμάς ή ξεκίνησε τώρα με μία φούστα συνδυάζοντας την με πουκάμισο και flat shoes.

 

@camillecharierre

clogs φέτος είναι το μεγάλο must have και το ύφος τους σου επιτρέπει αν τα χαρείς από τώρα με άνετα casual σύνολα και να τα φοράς ξανά ξανά μέσα στην πόλη.

Pinterest

Τα πολύ φαρδιά παντελόνια που μας έδειξε ο οίκος Louis Vuitton φοριούνται από τώρα στην πόλη με φανελάκια ή πουκάμισα και δίνουν new mood στα καθημερινά μας σύνολα.

Getty images

Οι ολόσωμες φόρμες που λατρέψαμε στο runway της Isabel Marant θα δώσουν από τώρα stylish look στην εμφάνιση σου αφού τις φοράς άνετα όλο τον χρόνο.

@celine

Τέλος το καπέλο του baseball κυριαρχεί τα trends των αξεσουάρ και είναι τέλειο γιατί συνδυάζεται άψογα από τώρα με όλα τα casual urban σύνολα μας.

 

 

Read More

And More