Athleisure style: Τώρα είναι η σωστή στιγμή να φορέσεις την πιο άνετη τάση της σεζόν!

Τα τελευταία χρόνια το athleisure style αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες day to night τάσεις. Έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα στιλ τόσο των σχεδιαστών όσο και των celebrities, αλλά και των fashion influencers. Μάλιστα, τα κορίτσια του Instagram δεν χάνουν συχνά ευκαιρία για να μας παρουσιάσουν νέους συνδυασμούς αυτής της πολυσυζητημένης τάσης, εφευρίσκοντας μοντέρνους τρόπους. Eιδκά φέτος που οι φόρμες και τα sneakers είναι βασικά trend, το alhleisure γίνεται πολύ δυνατό!

Eίναι μια τάση που δύσκολα μπορεί να μπει σε καλούπια και δύσκολα κάποιος μπορεί να την εξηγήσει με μια μόνο λέξη. Πρόκειται για το trend που θέλει τα sporty ρούχα και εκτός γυμναστικής, πολλές φορές συνδυασμένα με πιο κομψά κομμάτια όπως για παράδειγμα κλασικά παλτό, high heels, tote bags.

Τώρα ειδικά που διανύμουμε το δεύτερο Lockdown και οφείλουμε να φορέσουμε κάτι πιο άνετο, είναι η σωστή στιγμή να δούμε μαζί ένα απολαυστκο αφιέρωμα στο athleisure look, ώστε να πάρεις ιδέες, να εμπνευστείς και γιατί όχι να υποκύψεις στην μοναδική αισθητική του sporty styling.

Πρόκειται για εμφανίσεις οι οποίες περιστρέφονται γύρω από αθλητικά κομμάτια, αποπνέοντας έναν casual αέρα με μία glamorous πινελιά, ώστε να ξεχωρίζουν από το ντύσιμο του γυμναστηρίου.

Πριν ξεκινήσουμε ας δούμε τα βασικά κομμάτια αυτής της τάσης:

  • Βomber/puffer jackets
  • Παντελόνια φόρμας
  • Φούτερ με κουκούλα
  • Κολάν
  • Sneakers

 

@ariviere

Eδώ έχουμε δύο βασικά αθλητικά κομμάτια όπως το college jacket και τα αθλητικά παπούτσια να συνδυάζονται άψογα με κομμάτια πιο office: μαύρο κλασικό παντελόνι με ζακέτα και δερμάτινη τσάντα. Μας αρέσει πολύ και είναι μία τέλεια πρόταση για εμφάνιση στο γραφείο.

@derya

Kλασικός athleisure συνδυασμός που όμως έχει ένα μυστικό: οversized! Mεγαλύτερο νούμερο στο παντελόνι και γιατί όχι το hoodie του αγοριού σου θα δώσουν στο στιλ την απαιτούμενη cool εικόνα. Τα streetwear sneakers ολοκληρώνουν μαζί με τον σκούφο άψογα το look.

@derya

Eδώ έχουμε μία κλασική “στολή” για βόλτα στην καραντίνα, αλλά και ένα super athleisure styling που όλες μα όλες μπορείτε να το κάνετε με ρούχα που έχετε σίγουρα στην ντουλάπα σας. Φόρμες με ένα puffer jacket και τα κλασικά αγαπημένα αθλητικά σου και είσαι έτοιμη. Δοκίμασε το.

@_jeanettemadsen_

Ένα μυστικό για το athleisure στιλ, είναι η μονοχρωμία, ώστε να έχει ένα πιο στιλάτο αποτέλεσμα. Διάλεξε ένα χρώμα στις φόρμες σου, top και παντελόνι, ενώ αν θες να βάλεις πανωφόρι συνδύσε ένα στην ίδια απόχρωση, για ολοκληρωμένη εμφάνιση με βάση τους κανόνες της τάσεις αυτής.

@mercer7official

To σακάκι έρχεται σαν απροσδόκητο πανωφόρι να δώσει σε ένα athleisure σύνολο κάτι από σοφιστικέ αέρα. Δοκίμασε το με ένα σακάκι σε χαλαρό ύφος, χωρίς έντονους ώμους ή μέση και ιδανικά σε γκρι χρώμα που έχει μία πιο casual αισθητική.

@mvd

καρό print ταιριάζουν πολύ με το athleisure στιλ και τα καρό σου πουκάμισα είναι μία λύση για να δώσεις ακόμη και σε ένα σετ από συνηθισμένες γκρι φόρμες το update που χρειάζονται.

@vikyandthekid

Tα statement αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι γυαλία ηλίου σε λευκό χρώμα θα δώσουν σε βασικά αθλητικά κομμάτια όπως το κολάν και το φούτερ σου μία άλλη εικόνα που σίγουρα δεν το περιμένεις. Εδώ αν προσθέσεις και ένα δερμάτινο σακάκι έχεις απογειώσει το look.

@stylememaeve

Mία καμπαρντίνα που τώρα ειδικά είναι βασικό πανωφόρι λόγω καιρού, θα ολοκληρώσει τέλεια ένα athleisure στιλ. Συνδύασέ την με hoodie, τζιν, σκουφάκι, backpack και sneakers και απόλαυσε τις βόλτες σου με στιλ.

Read More

And More