Crochet: Το βελονάκι κυριαρχεί και φέτος στα holiday look

Το βελονάκι είναι μία τάση άκρως καλοκαιρινή τάση, και ναι κυριαρχεί και φέτος στα beach look. Μαγιό ή κομμάτια για την παραλία έχουν πλεκτό σχέδιο και απογειώνουν το καλοκαιρινό σου στιλ με τον πιο σέξι τρόπο.

Crochet ή αλλιώς κροσέ, είναι μία από τις αγαπημένες τάσεις τους φετινού καλοκαιριού που μας παραπέμπει λίγο στην παιδική μας ηλικία θυμίζοντας τα πλεκτά που έφτιαχνε η γιαγιά μας αλλά με έναν πιο σύγχρονο, μοντέρνο και σέξι τρόπο. Με έναν αέρα ρετρό από τη δεκαετία των ‘70s αλλά και των ‘90s τα πλεκτά ρούχα έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν. Σήμερα, η  Y2K γενιά φοράει μανιωδώς crochet ρούχα ή αξεσουάρ, όπως καπέλα και κρατούν τσάντες πλεκτές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η crochet τσάντα του οίκου Prada που από το  καλοκαίρι του 2021 είναι ήδη στα best seller.

Τα πλεκτά ρούχα είναι ιδανική επιλογή για την καθημερινότητά μας, στις διακοπές ακόμη και στην παραλία, αρκεί να διαλέξουμε το κατάλληλο.Ας δούμε τι προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι για αυτή την υπέροχη τάση.

 (Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

To resort brand Zimmermann προτείνει πλεκτό σύνολο με long top και κάπρι παντελόνι συνδυασμένο με pointy pumps.

Splash

H Ulla Johnson προτείνει sunset χρώματα και πλεκτά φορέματα για αυτό το καλοκαίρι και εμείς λεμε «ναι».

Splash

Η Gabrielle Hearst λατρεύει τα χειροποίητα ρούχα και τα πλεκτά, έτσι τα crochet σύνολα δεν θα έλειπαν από την καλοκαιρινή της συλλογή!

Splash

Η Isabel Marant απογειώνει το boho mood της καλοκαιρινής collection της με crochet μαγιό σε λευκό χρώμα! Το λατρέψαμε.

Read More

And More