Denim style: Τα τζιν ρούχα που χρειάζεσαι αυτή την μεταβατική εποχή

Αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι σίγουρα τα denim κομμάτια, που φοριούνται καθημερινά, προσθέτοντας extra style στην casual εμφάνιση μας. Το denim στιλ δεν έχει εποχή, δεν ακολουθεί τάσεις, φοριέται χειμώνα καλοκαίρι και αποτελεί λύση για πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Ειδικά τώρα που μπαίνουμε στην μεταβατική εποχή προς το Καλοκαίρι, τα τζιν ρούχα  είναι τα must have.

Η διαχρονική και ταυτόχρονα σύγχρονη αισθητική των τζιν είναι ένας λόγος που όσα χρόνια κι αν περάσουν, αποτελούν από τα αγαπημένα items της ντουλάπας μας.Πάμε να δούμε τα τζιν κομμάτια που σίγουρα θα φορέσεις και θα σε βοηθήσουν να έχεις άψογο στιλ αυτή την εποχή.

Instagram @charloteemilysanders

Η maxi τζιν φούστα ήταν από τον χειμώνα ψηλά στα trends και παραμένει. Εύκολη λύση για ένα every day look την συνδυάζεις με ελαφρύ πλεκτό και μπότες ή sneakers και έχεις άψογο αποτέλεσμα.

Getty Images

Η τζιν ολόσωμη φόρμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling είναι από μόνη της μία total εμφάνιση.

Instagram @lovisabarkman

Τα denim jacket-top φοριούνται πολύ από τις fashiοnistas και δίνουν σε ένα κλασικό bottom κομμάτια άλλον αέρα. Δοκίμασέ το.

Instagram @meganadailede

Το denim jacket είναι κλασική αξία και φέτος μπορείς να το σετάρεις σαν πουκάμισο με το τζιν σου.

Instagram @meganadailede

Τζιν παντελόνι σε σκούρο μπλε χρώμα, κλασική αξία και κομμάτι που φοράς κυριολεκτικά παντού.

Instagram @olympiamarie

Τζιν πουκάμισο, το έχουμε όλες στην ντουλάπα μας αλλά σπάνια το φοράμε. Συνδύασε το με το τζιν σου σε ένα denim to denim σύνολο.

Instagram @paola.ambre

Τζιν σορτσάκι που φοράς ( όταν φτιάξει ο καιρός) με slingbacks και μαρινιέρα!

Instagram @pollyvsayer

Τζιν πουκάμισο σε πιο …updated εκδοχή που θα δώσει statement ύφος στην εμφάνιση σου.

Instagram @vilmabergenheim

Κλασικό ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι για όλα τα spring look σου.

 

 

Read More

And More