Floral: Πως θα φορέσεις με στιλ την πιο όμορφη τάση της εποχής

Άνοιξη χωρίς λουλούδια, δεν γίνεται! Πλέον δεν ανθίζουν μόνο στα λιβάδια, αλλά και στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων. Σε όποια κατηγορία γυναικών κι αν ανήκετε, όποιο και να είναι το στιλ σας, ένα floral κομμάτι έχετε όλες στην ντουλάπα σας και όποτε το φοράτε αλλάζει η διάθεσή σας.

Όπως σε όλες τις τάσεις, υπάρχουν και εδώ κανόνες που ισχύουν για το πώς θα υιοθετήσετε το trend σε μία ισορροπημένη εικόνα. Για αρχή, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο μέγεθος των λουλουδιών και των σχεδίων, ανάλογα με τον σωματότυπό σας. Αποφύγετε τα πολύ μεγάλα αν έχετε έντονες καμπύλες και τα έντονα χρώματα, προτιμήστε pastel αποχρώσεις. Το ύφασμα σε ρούχα με floral prints είναι πολύ βασικό επίσης, με τις αέρινες δροσερές υφές να είναι πιο κατάλληλες για αυτά τα μοτίβα!

@emilisidlev

Φέτος ο Valentino μας χάρισε μερικά από τα πιο όμορφα floral σε πράσινο, κίτρινο και ροζ φόντο τα λουλούδια άνθισαν και τα μακριά floral φορέματα έγινα ξανά must have για την νέα σεζόν.

@erdem

Τα floral έχουν διάφορα μεγέθη και ο οίκος Erdem φέτος προτίμησε μικρά ρομαντικά σχέδια που φοράς με ζακέτα ή με ρομαντικά παπούτσια σαν ξωτικό του δάσους.

Τα floral print δεν είναι μόνο για τα ρούχα αλλά και για αξεσουάρ, με τα καπέλα να ξεχωρίζουν και να δίνουν spring mood σε όσες τα επιλέξουν με αυτό το μοναδικό μοτίβο.

Τα πουκάμισα ή τα top με floral είναι για τώρα η πιο ωραία και στιλάτη λύση για τα denim κομμάτια σου. Ειδικά με denim βερμούδες και belt bag έχεις ένα Instagram look.

@gucci

O οίκος Gucci λάνσαρε μία ολόκληρη συλλογή με floral και οι τσάντες ξεχώρισαν για τα χρώματα και τα σχέδια δίνοντας μας ιδέα για ξεχωριστά κομμάτια που θα συνδυάσουμε με τα ρούχα μας.

 

@blancamiro

Τα παντελόνια που έχουν floral καλό θα είναι να έχουν άνετη γραμμή και να συνδυάζονται με ρομαντικά πουκάμισα ή top και flat παπούτσια για πιο stylish αποτέλεσμα.

@monikh

Οι floral φούστες θέλουν πιο maxi γραμμή και Mexican ύφος για να δώσουν το εξωτικό ύφος που θες στην εμφάνιση σου. Φόρεσε τις με ελαφριά πλεκτά, πουκάμισα και mules.

@rouje

Eκτός από τα τυπωμένα floral δεν ξεχνάμε τα κεντήματα και τα σχέδια σε δερμάτινα είδη που φέρνουν την άνοιξη με μία κίνηση.

@sezane

Τα floral σακάκια θα φορεθούν τώρα με basic tops και τα αγαπημένα σου τζιν δίνοντας romantic mood σε κλασικά κομμάτια της ντουλάπας μας.

@wethepeoplestyle

Τα vintage floral tops είναι μεγάλη τάση και θα τα βλέπεις παντού φέτος. Το τέλειο θα ήταν να βρεις ένα στην ντουλάπα της γιαγιάς σου. 

 

 

 

 

Read More

And More