What?

H Stella McCartney σχεδίασε μία νέα συλλογή που… ”μπορεί να τα κάνει όλα”!

Έχουμε περάσει σε μία καινούργια φάση λόγω της πανδημίας και του lockdown, πολλές από εμάς πλέον θέλουν χρηστικές αγορές και επνεδύουν σε κομμάιτα που θα έχουν διάρκεια δηλαδη όχι μόνο trends αλλά αγορές με σημασία στο πέρασμα του χρόνου.Έτσι μία μεγάλη κατηγορία γυναικών θα προτιμούσαν να δαπανήσουν αρκετά χρήματα σε ένα  κολάν από ένα φόρεμα για πάρτι απλά γιατί  θα το αξιοποιήσουν περισσότερο. Τα φοράμε στο γυμναστήριο, για να ταξιδέψουμε, να τρέξουμε τα καθήκοντα, να δουλέψουμε από το σπίτι είναι ένα πολυχριστικό κομμάτι, ανάλογα την γυναίκα αυτό μπορείς να είναι το κολάν τα αθλητικά ένα κορμάκι ή ότι άλλο χρειάζεται και την βολευει για την καθημερινότητα της.

  Στο μέλλον, οι ντουλάπες μας θα είναι πολυλειτουργικές, η  Stella McCartney έχει καταλάβει την τεράστια αυτή τάση και λανσάρει μία σειρά με κομμάτια που ”τα κάνουν όλα’‘!

Η Stellawear είναι μια σειρά που τα συνδυάζει όλα αυτά και περιλαμβάνει:μαγιό και εσώρουχα χωρίς όμως να ανήκουν μόνο σε μία κατηγορία, αλλά με πολλές χρήσεις το καθένα από αυτά. Έτσι ένα κορμάκι το φοράς στο γυμναστήριο ή με το αγαπημένο σου τζιν, ένα αθλητικό σουτιέν γίνεται και μαγιό και όλα τα κομμάτια μπορούν να αλλάξουν ρόλο στην διάρκεια της μέρας, με άλλα λόγια όλα τα ρούχα ”τα κάνουν όλα”!.

Κατασκευασμένη όλη η συλλογή από ανακυκλωμένο νάιλον και με κομψές λεπτομέρειες με λέιζερ, η συλλογή είναι η φιλική προς το περιβάλλον και η ίδια η σχεδιάστρια αναφέρει σχετικά:  «Ήταν σημαντικό για μένα να σχεδιάσω κάτι που έγινε για να διαρκέσει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αγοράσουν λιγότερα και να φορούν περισσότερα δοκιμάσαμε τα προϊόντα σε χλώριο και αλμυρό νερό, και τα σχεδιάσαμε ώστε να είναι ευπροσάρμοστα στον τρόπο με τον οποίο φοριούνται και στιλ.»

Μπορείς να δεις όλη την συλλογή οn line στο επίσημο site του brand.

Φωτογραφίες @stellamccartney

Read More

And More