H Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη έκλεισε με θεαματικά show

H Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε με μερικά εντυπωσιακά show. Oι σχεδιαστές αποκάλυψαν τις τάσεις για το επόμενο καλοκαίρι και μας τις έδειξαν μέσα απο τα catwalks. Aς δούμε μαζί τα show που έκλεισαν εντυπωσιακά την ΝYFW:

Tom Ford

To show του Tom Ford θα μπορούσε να έχει τίτλο «Razzle dazzle casual» ! Ο σχεδιαστής μας έδειξε χαλαρά ρούχα… αλλά όχι για να μείνεις σπίτι. Η λάμψη ήρθε για τα καλά  αυτή την σεζόν! Λαμπερά αθλητικά σύνολα, oversized σακάκια με βερμούδες, boxy jakcets  με cargo παντελόνια, colorful  sequin look, δημιούργησαν μία collection που μας κλείνει το μάτι αισιόδοξα!

Coach

H συλλογή έχει το moto : Cashin and the city. Χρώμα και φωτεινά μοτίβα σε ρούχα που θα βάλεις στην πόλη μετά την πανδημία για να σου φτιάξει την διάθεση.Πολλά κλασικά prints σε υπέροχα πανωφόρια, αλλά και οι best seller τσάντες του brand σε νέα σχέδια.

Michael Kors

Σοφιστικέ σύνολα με θηλυκότητα όπως πάντα στις collection του Michael Kors. Φέτος είδαμε φορέματα με sexy cuts, υπέροχα daily σύνολα με 50s επιρροές , δαντέλα και tailored κομμάτια ολοκλήρωσαν φίνα την φετινή συλλογή του διάσημου Αμερικάνου σχεδιαστή.

Brandon Maxwell

Ρίγες μεταλιζέ φούστες, 60s χρώματα και statement jackets φόρεσαν τα μοντέλα στο show του Brandon Maxwell δημιουργώντας ένα φωτεινό «σύμπαν».

Tory Burch

H φετινή συλλογή είναι μία ωδή στα αμερικανικά αθλητικά ρούχα που έφεραν επανάσταση στον τρόπο ντυσίματος των γυναικών. Η σχεδιάστρια προσπάθησε με αυτή την συλλογή να αλλάξει τους κανόνες για το τι πρέπει να φορούν οι γυναίκες να τους δώσει  μια αίσθηση ελευθερίας με κομψότητα και στοιχεία από την δεκεατία του 1940.

Altuzarra

Tie dye για πάντα! Το surf print κυριάρχησε στην πασαρέλα του Αltuzarra φέροντας την surf culture σε νέα θέση για τα must have της νέας σεζόν. Πλισέ jacket με ίδιες φούστες και πλεκτά αξεσουάρ έργα τέχνης ξεχώρισαν απο την νέα καλοκαιρινή συλλογή.

Read More

And More