Jorts and the City: 10 approved συνδυασμοί για να μπεις σε urban mood

Δεν μπορούμε να φανταστούμε το καλοκαίρι χωρίς τζιν σορτσάκι. Τα it girls όμως φέτος αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία στην τζιν βερμούδα και τα jorts αντικατέστησαν τα shorts στα street style.

Tα jorts είναι η νέα αγαπημένη fashion εμμονή των fashionistas, με το νωχελικό τους κόψιμο, το ανδρικό ύφος και το μήκος που φτάνει μέχρι το γόνατο, σε φαρδιά γραμμή, είναι η νέα city εκδοχή της αγαπημένης μας βερμούδας. Μετά το καλοκαίρι λοιπόν με την επιστροφή στην πόλη, τα jorts είναι αυτό που θες για να έχεις το σωστό casual look.

Οι διάσημες που έχουν ήδη αγαπήσει και απογειώσει το trend αυτό είναι οι: Hailey Bieber Gigi Hadid Εmily Ratajkowski που τα φοράνε στο repet.Tα χρώματα που επικρατούν είναι το ανοιχτό γαλάζιο, χωρίς να αποκλείουμε όμως και άλλα basic χρώματα όπως το μαύρο ή το λευκό.

Φέτος λοιπόν με την επιστροφή στην πόλη επέλεξε  jorts αντί για shorts γιατί αυτή είναι καλύτερη τάση στο urban styling.Αν θες extra έμπνευση δες το παρακάτω αφιέρωμα.

@alexiiak

Το γιλέκο σε συνδυασμό με ένα jorts θα γίνει μία πολύ κομψή λύση για το every day στιλ σου όταν γυρίσεις στην πόλη. Μπαλαρίνες loafers ή mules, θα ολοκληρώσουν άψογα αυτό το outfit.

@alicepilate

Φόρεσε τα jorts σου με σακάκι σε ροζ χρώμα και heel loafers κάνοντας ένα εναλλακτικό αλλά πολύ στιλάτο office look.

@anastasiajmg

Τα φαρδιά jorts συνδυάζονται με ανδρικά πουκάμισα και αντί για ζώνη μπορείς να βάλεις ένα φουλάρι.

@emilysindlev

Δώσε preepy style στα jorts σου με logo t shirt και loafers με καλτσάκια.

 @polliani

Τα jorts κάνουν τέλειο συνδυασμό με biker jackets και αν διαλέξεις χρώμα τότε το ροζ είναι η πιο ωραία επιλογή για το φθινόπωρο.

@selintufanoglu

Διάλεξε jorts με tie dye εφέ και συνδύασε τα με ανδρικό πουκάμισο σε ένα cool styling.

@luluwood

Δαντελένιο top, jorts και west boots, σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για τα fall denim look σου;

@bottegavenetaworld

Φόρεσε τα jorts με crop blazer κάνοντας το φθινοπωρινό styling να δείχνει ανανεωμένο.

Splash

Jorts με strapless top και street sneakers που φοράς με το που γυρνάς στην πόλη απο τις διακοπές σου όπως η Emily Ratajkowski.

Splash

Η Hailey Bieber φοράει τα jorts της με lace top και σανδάλια με κάλτσες. Εσύ;

 

Read More

And More