Kορσές: Πώς θα φορέσεις αυτή τη μεγάλη τάση με all day στιλ

Ο κορσές είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν! Τον λατρεύουν οι celebrities και τα it girls τον φοράνε ξανά και ξανά. Το διαφορετικό που βλέπουμε φέτος είναι ότι ο κορσές δεν μένει στο αισθησιακό στιλ που έχουμε συνηθίσει, αλλά παίρνει θέση στο καθημερινό styling με πολλούς ευφάνταστους τρόπους.

Η ιστορία του κορσέ ξεκινά από τον 16o αιώνα, είναι ένα ρούχο με τεράστια ιστορία που αρχικά δημιουργήθηκε για τη στήριξη του σώματος! Στη σύγχρονη ιστορία της Μόδας η Vivienne Westwood στα 70s τον επανάφερε δυναμικά και τον αποθεώνει μέχρι και σήμερα στις collection της, ενώ ο Jean Paul Gaultier τον απογείωσε το 1990, όταν δημιούργησε τον περίφημο κωνικό κορσέ για τη Μαντόνα στην περιοδεία της Blonde Ambition.

Τα σχέδια που κυριαρχούν στις φετινές συλλογές είναι πολλά, από δαντελένια, στράπλες, με δέρμα, με τιράντες υπάρχουν εκδοχές για όλες. Το βασικό ζήτημα στο new corset style είναι να το συνδυάζεις σε ένα all day σύνολο με ρούχα πιο καθημερινά και όχι απαραίτητα με βραδινά κομμάτια. Έτσι θα φορέσεις το μεγαλύτερο trend της σεζόν όσο περισσότερο μπορείς!

Instagram @chloelecareux

Από τα πιο εύκολα styling που μπορείς να κάνεις είναι κορσές με πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Αυτό το look φοριέται όλη την ημέρα δίνοντας στο καθημερινό σου στιλ αέρα fashionista.

Instagram @annabelrosendahl

To total denim είναι αλλάζει με ένα τζιν κορσέ. Μπορείς να βάλεις ένα t-shirt από μέσα, ενώ στο κρύο ένα leather jacket είναι τέλειο από πάνω!

 Instagram @carodaur

Φόρεσε το κλασικό μαύρο παντελόνι σου με έναν μαύρο κορσέ και ένα σακάκι κάνοντας chic look!

Instagram @emilisindlev

Συνδύασε μία midi φούστα με ανδρικό πουκάμισο και έναν κορσέ, απογειώνοντας το city look σου με μία μόνο κίνηση.

Instagram @emilisindlev

Τα φαρδύ παντελόνι γίνεται so cool με έναν κορσέ και φαρδύ δερμάτινο πουκάμισο. Ακολούθησε το Υ2Κ στιλ και άλλαξε το καθημερινό σου ντύσιμο.

Getty Images

Ένας κορσές με δερμάτινο παντελόνι και season πανωφόρι είναι super εμφάνιση για τώρα, που θα ξεχωρίσει.

Getty Images

Το Fendi runway look που λατρεύουν ήδη τα it girls συνδυάζει sheer φούστα με πουκάμισο και κορσέ. Θα το δοκιμάσεις;

Getty Images

O λατρεμένος Fendi κορσές με πουκάμισο και suit pants είναι ένα σύνολο που δεν περνά απαρατήρητο!

Getty Images

Οι δαντελένιοι κορσέδες συνδυάζονται ωραία με παντελόνι σε ίσια γραμμή και oversized σακάκι που τους δίνει safe chic αποτέλεσμα.

Instagram @maralafontan

Ένας κορσές με μίνι φούστα και leather jacket συνδυασμένα με αρβιλάκια αποτελούν μία cool εμφάνιση που ξεχωρίζει.

Splash/Ideal Images

Τζιν παντελόνι με μαύρο κορσέ και μποτάκια επιλέγει η Irina Shayk και απογειώνει το street look της.

 

Read More

And More