Trend Alert!

Koυκούλες: Καιρός να φορέσεις το πιο ζεστό trend του φετινού χειμώνα

Οι κουκούλες, το αξεσουάρ που φορέθηκε από την Γκρέις Τζόουνς και την Κάιλι Μινόγκ στο παρελθόν, φέτος επιστρέφει δυναμικά για να να μας ζεστάνει αλλά και να απογειώσει το στιλ μας.

Διάσημοι σχεδιαστές έβαλαν τις κουκούλες στα runway look τους, με τον Τομ Φορντ και τον Άντονι Βακαρέλο του Saint Laurent να τις αποθεώνουν.

Μυστήριο και coolness, δύο στοιχεία που έχει η κουκούλα και δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό στιλ. Πλέον δεν έχουν καμία σχέση με το στιλ των ράπερ, αλλά συνδυάζονται σε κομψές εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν τις κρύες μέρες του χειμώνα. Πρακτικές αλλά και στιλάτες, οι κουκούλες φέτος θα ανανεώσουν την εμφάνιση σου! Εάν δεν φοβάσαι να κάνεις πειράματα με το στιλ σου, σε αυτό το άρθρο σίγουρα θα βρεις την τέλεια έμπνευση για να φορέσεις την κουκούλα τώρα!

 

Ολόσωμη πλεκτή φόρμα σε κόκκινο χρώμα, που ολοκληρώνεται άψογα με μία κουκούλα στο ίδιο στιλ, μας προτείνει η Max Mara για αυτήν τη σεζόν.

 

 

Νavy style σε χειμερινό θεαματικό styling που θυμίζει Moby Dick από τον Altuzarra και βεβαίως η κουκούλα που θες για να μην κρυώνεις.

 

 

Ski πολυτέλεια, με πουλόβερ που έχει alpes σχέδια και κουκούλα που δίνει το resort αέρα, όπως μόνο ο Ralph Lauren ξέρει να δημιουργεί.

 

 

Πουλόβερ με ενσωματωμένη κουκούλα για το neo urban look που όλοι λατρέψαμε στο runway των Proenza Schouler.

Φωτογραφίες Splash/Ideal Images

 

Read More

And More