Lemon Girl… Autumn: Το χρώμα που δεν περιμέναμε να είναι trend αυτό το φθινόπωρο. Αλλά μας την έφερε!

Αν ήθελες να είσαι trendy φέτος, είχες 3 επιλογές: να επιλέξεις το λαμπερό ροζ της Barbie, ή να υιοθετήσεις το tomato trend που κάνει θραύση στο TikTok, ή να αφεθείς στην γοητεία της μινιμαλιστικής quiet luxury αισθητικής, που στηρίζεται στις ουδέτερες αποχρώσεις. Αυτά ήταν τα 3 μεγαλύτερα, χρωματικά trends του 2023.

Παρόλα αυτά μέσα στο καλοκαίρι υπήρξε ένα ακόμα χρώμα που επιδίωξε να μαγνητίσει την προσοχή μας, και ίσως τα κατάφερε καλά, αν σκεφτείς πως για χάρη του δημιουργήθηκε μια εντελώς νέα τάση που ακούει στο όνομα: lemon girl summer! Ο λόγος για το κίτρινο χρώμα, εκείνο του λεμονιού, που συνδυάζει πολλές αρετές. Είναι τολμηρό. Είναι λαμπερό. Είναι διασκεδαστικό, ζωηρό. Αποπνέει μια φρεσκάδα και ταυτόχρονα μια αισιοδοξία. Αυτό το φωτεινό κίτρινο είναι ο ορισμός του dopaming dressing, ενός κινήματος που δημιουργήθηκε λίγο μετά το lockdown: το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο ήθελε να αφήσει πίσω την μουντάδα και το γκρίζο της πανδημίας και να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον, φορώντας κομμάτια σε έντονα χρώματα, που φτιάχνουν αμέσως την διάθεση. 

Και εκεί που σκέφτομαι πως το κίτρινο είναι ένα trend που θα διαρκέσει όσο και το καλοκαίρι και έπειτα θα αρχίσει να ξεθωριάζει, μια ματιά στο παγκόσμιο street style με πείθει για το αντίθετο. Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις των fashionistas στους δρόμους της Κοπεγχάγης με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 τιμούσαν το κίτρινο χρώμα παρατείνοντας την ζωή του trend. Μήπως πλέον έχουμε να κάνουμε με το Lemon Girl Autumn; Αν θες να γίνεις και εσύ ένα τέτοιο κορίτσι, υιοθετώντας μια από τις πιο stylish και trendy χρωματικές τάσεις της σεζόν, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω street style looks και σύλλεξε όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Lemon Girl… Autumn: Πώς θα φορέσεις το κίτρινο τώρα αλλά και το φθινόπωρο!

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonathan Abuka (@joo.vision)

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosana Chloe Lai (@rosielai)

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

 

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

 

Κεντρική φωτογραφία: Jeremy Moeller/Getty Images

Read More

And More