London Fashion Week: Tι είδαμε στα catwalk αυτό το ΣΚ

Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο ξεκίνησε και όλο το σαββατοκύριακο οι σχεδιαστές μας παρουσίασαν τις νεές τους συλλογές. Διάσημοι designers αλλά και ανερχόμενα ταλέντα μας έδειξαν τις τάσιες για την επόμενη σεζόν σε show ή digital παρουσιάσεις πάντα με όλα τα μέτρα για τον Covid-19.

Vivienne Westwood

@viviennewestwood

SPLASH/ Ideal Image

SPLASH/ Ideal Image

H αγαπημένη Punk σχεδιάστρια εκανε μία digital παρουσίαση της νέα συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 με τον τίτλο : ‘Save Our Souls’. Αντλώντας έμπνευση από τη θάλασσα αλλά και με τα κλασικα της στοιχεία όπως κορσέδες και ντραπέ σχέδια μας έδειξε μία πολύ όμορφη collection.

David Koma

SPLASH/ Ideal Image

SPLASH/ Ideal Image

Sexy vibes με neon φορέματα, κάλτσες, φτερά, sexy cuts και εμφανίσεις που έκοβαν την ανάσα για την ολοκαίνουργια συλλογή του David Koma που ξέρει να εντυπωσιάζει.

Εrdem

@erdem

@erdem

Ρομαντισμός! Φορέματα με λουλούδια και δαντελένια σύνολα maxi μήκος και εντυπωσιακά καπέλα σε μία συλλογή που εμοιαζε να ξεπήδησε από πίνακα ζωγραφικής!

Densi Dojaka

SPLASH/ Ideal Image

SPLASH/ Ideal Image

Η ταλαντούχα Αλβανία σχεδιάστρια έκανε το πρώτο της show, τα χαρακτηριστικά της σχέδια με διαφάνειες, κορδόνια και ντραπέ ιμάντες, δημιούργησαν μια μοναδική συλλογή με υπέροχες λεπτομέρειες και fresh vibes.

Molly Goddard

 

SPLASH/ Ideal Image

 

SPLASH/ Ideal Image

«Παιδικά» φορέματα με βολάν και τούλι, pastel χρώματα, φιόγκοι, ριγέ κάλτσες, platform loafers και ζακέτες με καρδιές δημιούργησαν την παραμυθένια συλλογή της Goddard.

 

Read More

And More