Micro καμπαρντίνα: Το πιο διαχρονικό πανωφόρι του φθινοπώρου, φέτος ανανεώνεται!

Η κλασική καμπαρντίνα σίγουρα δεν χάνει ποτέ έδαφος από το χρηματιστήριο της Μόδας. Κορυφαία επιλογή με διαχρονική αξία! Την φοράμε ξανά και ξανά, ενώ αυτή την εποχή, αποτελεί το πανωφόρι που σε βολεύει περισσότερο, μέχρι να βάλεις τα πιο χειμερινά σου. Τώρα όμως αυτό το λατρεμένο αυτό fashion item, ανανεώνεται! Τουλάχιστον αυτό λένε τα κορίτσια της μόδας, καθώς αποκαλύπτουν τα υπέροχα πόδια τους με τις micro καμπαρντίνες.

Αυτή η chic & sexy εκδοχή φαίνεται να κλέβει την παράσταση!

Πιο πρακτική στη χρήση από την κλασική, έχει το πλεονέκτημα ότι επιμηκύνει τη σιλουέτα μας, τονίζοντας τα πόδια και τη μέση, ενώ συνδυάζει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Το ιδανικό μοντέλο για να αντιμετωπίσετε τα πρώτα κρύα με στιλ.

 Τα it girls έσπευσαν να την υιοθετήσουν και σήμερα σου εχω συγκεντρώσει τις πιο ωραίες celebrity εμφανίσεις με micro καμπαρντίνα.

Photo by thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images

 

Η Hailey Bieber κατά τη διάρκεια ενός city break, πιστή στο  casual αλλά κομψό στυλ της, εθεάθη με μια micro χακί καμπαρντίνα του οίκου Balenciaga, την οποία φόρεσε  πάνω από μαύρο ποδηλατικό shorts. Συνδύασε άψογα το απόλυτο jacket με μπότες ιππασίας Maison Margiela, ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά ηλίου και μια δερμάτινη τσάντα Bottega Veneta, δημιουργώντας ένα super look.

@alexachung

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Alexa Chung ήταν εκείνη που υπέκυψε στη γοητεία του cropped trench coat. Στο λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μια μπεζ εκδοχή της mini Loewe καμπαρντίνας, συνδυασμένη με ένα ζευγάρι μαύρα slingbacks με χρυσές λεπτομέρειες. Βrit style με την υπογραφή της Alexa!

@dior

H Anya Taylor-Joy εμφανίστηκε με τέλειο mini trench coat στην καρδιά του Παρισιού. Ως επίτιμη προσκεκλημένη στο σόου του Dior Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, φόρεσε μια oversized μαύρη δερμάτινη μίνι καμπαρντίνα, συνδυασμένη με  σορτσάκι και κομψές γόβες. Μας άρεσε που ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα γυαλιά ηλίου cat-eye σε στιλ Μatrix.

@danixmichelle

Στο Μιλάνο η Kendall Jenner προκάλεσε αίσθηση, με μια μπεζ μίνι καμπαρντίνα Gucci, την οποία φόρεσε ως φόρεμα με ζώνη. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, είχε μαζί της μια κόκκινη τσάντα, την απόχρωση-σταρ της σεζόν, για να ταιριάζει με τα slingbacks  της και τα μαύρα γυαλιά.

 

Read More

And More