Mπότες: Φέτος θα τις φορέσεις με άλλο στιλ

Ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες είναι απαραίτητο στην ντουλάπα όλων μας. Είναι ζεστές, άνετες, κολακεύουν την σιλοουέτα μας και δίνουν cool style με μία κίνηση. Για όλους αυτούς και για ακόμα περισσότερους προσωπικούς λόγους, βρίσκονται πρώτες στις προτιμήσεις μας.

Οι μπότες φυσικά, αλλάζουν ύφος, style και αισθητική κάθε σεζόν, αφού επηρεάζονται από τα νέα trends και παραδίνονται απλόχερα στις νέες τάσεις. Φέτος η χρονιά θέλει casual ύφος και απαιτεί μπότες άνετες, όχι με ψηλό τακούνι, τρακτερωτή σόλα κάποιες φορές, αλλά και γαλότσες για τις άστατες μέρες.

Βλέποντας πάντως, τις τάσεις στις μπότες, αντιλαμβανόμαστε ότι η νέα σεζόν θέλει ένα άλλο πιο comfy style ακόμη και στις μπότες, καθώς και στον τρόπο που θα τις συνδυάσεις, για να συγχρονιστούν με την νέα πραγματικότητα. Προφανώς και δεν αμφισβητούμε την τρομερή γοητεία ενός ψηλοτάκουνου παπουτσιού, αλλά οι παχιές και comfy «τρακτερωτές» σόλες, τα παχιά μεσαίου ύψους τακούνια και οι rubber μπότες, έχουν και αυτά τη γοητεία τους και φέτος έχουν και μεγαλύτερη χρηστικότητα τελικά!

@pernilleteisbaek

cowboy boots αποτελούν και φέτος μία μεγάλη τάση και είναι τέλεια επιλογή για φορέματα μέσα στο σπίτι ή αν πας σε κάποια κάλεσμα και εξακολουθούν να είναι άψογες με τα τζιν σου.

@chiaratotire

Τα φορέματα με χαλαρό ύφος ταιριάζουν απόλυτα με γαλότσες και δίνουν ένα νέο αέρα στο urban look σου. Προτίμησε χακί απόχρωση και ξέφυγε από το καθιερωμένο μαύρο.

@blancamiro

Οι μπότες του πειρατή που μας μύησε η Chanel έχουν το τέλειο τακούνι αν θες να αποφύγεις τις φλατ. Ταιριάζουν με τα περισσότερα casual σύνολα και έχουν έναν αέρα πασαρέλας.

@pernilleteisbaek

Το λευκό χρώμα έκανε δυναμικό comeback ειδικά στις γαλότσες και αν δεις αυτό το look τότε καταλαβαίνεις γιατί είναι sold out. Ένα κολάν και ένα πουλόβερ αρκούν για εμφάνιση που θυμίζει influencer.

@ariviere

μπότες της ιππασίας ξαναβρήκαν την θέση τους στα καθημερινά μας σύνολα αφού τα κολάν έχουν γίνει βασική μας ‘’στολή’’ και ταιριάζουν απόλυτα με αυτές τις flat μπότες.

@camillecharierre

Ακόμη και μία απλή εμφάνιση με κολάν και μπότες ιππασίας γίνεται πιο cool με ένα posh αξεσουάρ όπως μία ιδιαίτερη τσάντα.

@ariviere

Οι suede flat μπότες συνδυάζονται πολύ κομψά με τα τζιν μας και δίνουν στο look μας ένα νέο στιλ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Read More

And More