Oι αγαπημένες μας Ugg γίνονται ακόμη καλύτερες και λανσάρουν συλλογή μόνο από φυτικά υλικά

Οι iconic μπότες Ugg έκαναν όλους εμάς τους fashionistas να τις λατρέψουμε στα 00s! Με το cozy σχέδιό τους και την άνεση που πρόσφεραν έγιναν οι αγαπημένες μας. Αν δεν έχεις φορέσει ποτέ Ugg, χάνεις! Ένα μοναδικό statement παπούτσι, που πραγματικά δεν έχει ανταγωνιστή! Με πολλά σχέδια και χρώματα, οι Ugg έγιναν κυρίως αγαπημένες των celebrities και απογειώθηκαν στα shoe trends!

Μετά την πανδημία και τα απανωτά lockdown τα τελευταία χρόνια, το άνετο ντύσιμο βρήκε ξανά τον πρωταρχικό του ρόλο στο στιλ μας. Έτσι, οι αγαπημένες Ugg επανήλθαν δυναμικά με νέες αξιοσημείωτες πρωτοβουλίες, που στοχεύουν να φέρουν ριζικές αλλαγές σε μείζονα ζητήματα που απασχολούν όλους μας. Η μόδα έχει κάνει μία στροφή πλέον στη βιωσιμότητα και σε ένα μέλλον πιο «πράσινο». Η προστασία του πλανήτη είναι και επίσημα στο επίκεντρο και «καταγράφεται» στο DNA μας ως βασική προϋπόθεση για τις δράσεις μας ως μέλη μιας παγκόσμιας κοινωνίας, αλλά και ως καταναλωτές.

Ήδη το δημοφιλές νότιο–καλιφορνέζικο lifestyle brand UGG, λανσάρε την καμπάνια FEEL GOOD τον Οκτώβριο του 2020 και δεσμεύτηκε για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Λίγο καιρό μετά από το δυναμικό ξεκίνημα, η προσπάθεια του brand δεν σταματά, αλλά εξελίσσεται, και σήμερα παρουσιάζει μια οικολογική συλλογή, σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου από φυτικά υλικά.

Η UGG με τη νέα της «Plant Power» Fall/Winter 22’ collection αποδεικνύει πως η υπεύθυνη μόδα δεν είναι απλά μία τάση που ήρθε για να φύγει, αλλά ένας συνεχής αγώνας για έναν αναγεννητικό κόσμο. Η νέα συλλογή είναι μέρος της ευρύτερης καμπάνιας «Feel Good» και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από eco-friendly υλικά: φυτικά, βιολογικά αλλά και ανακυκλωμένα, που δεν επιβαρύνουν τον πλανήτη, επιδιώκοντας έτσι ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο αύριο.

Μια συλλογή που θα λατρέψεις όχι μόνο για το στιλ της, αλλά και για το ήθος της. Η νέα collection έχει σχέδια που θα αναβαθμίζουν το casual ντύσιμό σου με τον καλύτερο τρόπο.

Φέτος, στα βασικά χρώματα που όλες φοράμε και μας βολεύουν, δηλαδή το λευκό και το μαύρο, έχει εύστοχα προστεθεί το ροζ που κατακλύζει το Instagram, ενώ υπάρχει μια ευρεία γκάμα από σχέδια που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το στιλ σου, εκφράζοντας την αισθητική σου μέσα από το ντύσιμο της καθημερινότητας.

Ανάλαφρα και με εξαιρετικά μαλακή αίσθηση στο περπάτημα, τα εντυπωσιακά Fluff YeahFuzz Sugar, Fuzz Sugar Slide και Fuzz Sugar Cross Slide είναι κατασκευασμένα από υλικά με ελάχιστη εκπομπή ρύπων, καθιστώντας τα ουδέτερα από άνθρακα.

 

Fluff Yeah Fuzz Sugar

 

Fuzz Sugar Slide

Fuzz Sugar Slide

Προσαρμόζοντας τη χαρακτηριστική εμφάνιση και αίσθηση της μάρκας, το απαλό βελούδινο επάνω μέρος σε κάθε αγαπημένο μοντέλο UGG κατασκευάζεται από TENCEL™ Lyocell ίνα, που προέρχεται από φυσικό ακατέργαστο ξύλο βιώσιμης προέλευσης. Τα υποδήματα «Plant Power» ολοκληρώνονται με τις εξωτερικές σόλες SugarSole, κατασκευασμένες από ανανεώσιμο ζαχαροκάλαμο, κάνοντας τη γυναίκα που τα φορά να αισθάνεται άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

Τη μόδα τη λατρεύουμε διότι εξελίσσεται, κοιτάει πάντα μπροστά και μας ενώνει με ένα δικό της μοναδικό τρόπο! Είναι πολύ ωραίο, λοιπόν, να βλέπεις τα fashion brands που ξεχωρίζεις να ακολουθούν αυτήν την παγκόσμια πρόοδο και μέσα από δικά τους project να προωθούν την περιβαλλοντική και κοινωνική συνείδηση.

Η Ugg το κατάφερε και η νέα συλλογή το επιβεβαιώνει.

Η νέα συλλογή της συνεχής FEEL GOOD καμπάνιας της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Fais: 211 10 88 400

 

Ετικέτες