Quiet Luxury: Η Εmma Watson σπάει ένα βασικό κανόνα της τάσης

Μπορεί το Mob Wife και το Rodeo style να είναι οι τάσεις που βλέπουμε σιγά σιγά να ανεβαίνουν στο street style παρόλα αυτά η Quiet Luxury παραμένει ένα δυνατό trend κυρίως γιατί είναι και πιο φορέσιμο! Έτσι η ηθοποιός Εmma  Watson αποφάσισε να ντυθεί σε αυτό το ύφος πρόσφατα αλλά έσπασε ένα βασικό κανόνα του trend!

 Credit Photo Marco Piovanotto/Abacapress.com/SplashNews.com

H Emma Watson συνδύασε άψογα ένα τζιν με ριγέ πουκάμισο καμπαρντίνα και πουλόβερ στους ώμους, άλλα επέλεξε ένα loafer του οίκου Prada με ορατό το logo του brand, κάτι που σύμφωνα με τους κανόνες της τάσης δεν πρέπει να γίνεται. Ο βασικός κανόνας της τάσης (για αυτό και λέγεται Quiet) είναι να μην υπάρχουν πουθενά ορατά logo!

Πιθανότατα η Watson δεν ασχολείται με τις τάσεις τόσο πολύ ώστε να ξέρει αυτή την λεπτομέρεια, παρόλα αυτά έχει εδώ και χρόνια ασπαστεί την οικολογική μόδα κυρίως με τα recycling red carpet look της. Μπορεί η Watson να μην  υιοθέτησε την τάση Quiet Luxury ολόσωστα, αλλά κάνει κάτι άλλο πολύ πιο σωστά,  δημιουργεί με τις αγορές της μία γκαρνταρόμπα με all time κομμάτια σαν αυτά που φοράει εδώ!

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

 

Read More

And More