Rihanna: Το φετινό της παλτό είναι πολύ… μπροστά

Τα παλτό μπορεί να είναι η λεπτή, τελική πινελιά μιας εμφάνισης ή ολόκληρη η αίσθηση που αφήνει τελικά ένα σύνολο. Ενώ οι ουδέτερες επιλογές δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, οι σχεδιαστές και οι διασημότητες επιλέγουν απίθανες εναλλακτικές, σε εντυπωσιακές αποχρώσεις κάθε σεζόν και φέτος δίνουν αρκετό χώρο στα neon χρώματα.

Η Rihanna πάντα μπροστά στις επιλογές της, με μία εμφάνιση της στην Νεα Υόρκη μας δείχνει ότι το φετινό της παλτό σίγουρα δεν θα είναι… κλασικό.

 SPLASH/Ideal Image

Συνδύασε ένα φαρδύ τζιν παντελόνι Rick Owens με μαύρη μπλούζα όμως το βασικό κομμάτι της Rihanna ήταν το neon παλτό από την pre-fall 2021 συλλογή της Marina Moscone. Κατασκευασμένο από μαλακό μαλλί «sherpa bouclé» με ζωγραφισμένα στο χέρι κουμπιά, είναι αναμφισβήτητα κομψό. Ωστόσο, η απόχρωση του highlighter είναι αυτή που οδηγεί τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

Λίγες αποχρώσεις είναι τόσο διχαστικές όσο το έντονο πράσινο, αλλά η Rihanna και η στυλίστρια Jahleel Weaver αποφάσισαν να το τολμήσουν και βεβαίως το έκαναν σωστά. Στο look προστέθηκαν τα γάντια Savage x Fenty’s Chartreuse Caged Lace και ένα μεγάλου μεγέθους σμαραγδένιο μενταγιόν από το κοσμηματοπωλείο RoseArk του Λος Άντζελες.

Φέτος τα πανωφόρια έχουν γίνει το επίκεντρο της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας της Rihanna και όσο πιο κρύο κάνει, τόσο πιο ιδιαίτερα κομμάτια θα βλέπουμε στο στιλ της. Σίγουρα, θα ήταν εύκολο για τη Rihanna να φορέσει ένα κλασικό σακάκι ή ένα μαύρο παλτό αλλά τότε… που θα ήταν η διασκέδαση του styling;

 

Read More

And More