Tάσεις Φθινόπωρο- Χειμώνας ’21/’22: Οι τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν

Οι φετινές τάσεις δημιουργήθηκαν μέσα σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα, την καραντίνα και βεβαίως την πανδημία του Covid-19. Οι σχεδιαστές και τα brands, δημιούργησαν λοιπόν τις νέες τους συλλογές με βασικό σκοπό την δημιουργία των ρούχων που θα φοράμε με την επιστροφή στη κανονικότητα, μετά το σκοτεινό τούνελ που διασχίσαμε όλοι αυτόν τον χρόνο!

Χαρακτηριστικό της νέας σεζόν είναι τα άνετα ρούχα για την ομαλή μετάβαση στην ζωή που ξέραμε, αλλά και νότες αισιοδοξίας με χρώμα και λάμψη να μας «στολίζουν» και να μας φτιάχνουν την διάθεση.

Δεν λείπουν σταθερές χειμερινές αξίες όπως τα πλεκτά και το δέρμα, δυναμικά comeback όπως τα logo και νέες αφίξεις με τα tiny tops να κλέβουν την παράσταση.

Ski chic

Louis Vuitton/Chanel/Miu Miu

Το ski chic είναι η νέα εμμονή αυτής της σεζόν. Κομμάτια κλειδιά της «στολής» του χειμερινού σπορ, όπως τα καπιτονέ jacket οι φόρμες βρήκαν νέο στιλ μέσα από τους σχεδιαστές και θέλουν να μπουν στην καθημερινότητα μας εκτός από τα weekend στα βουνά. Φέτος τον χειμώνα στην πόλη ο χειμώνας θέλει προστασία, άνεση και κομψότητα.

Crop top

Chanel/Jacquemus/Fendi

Το καλοκαίρι του 2021 υποκλίθηκαμε στιλιστικά στην κομψή γοητεία των cutouts. Η σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 συνεχίζει με τα μικρά πλεκτά top που αφήνουν την κοιλιά έξω και αγαπήσαμε μέσα από τα show της Chanel και του Jacquemus!Mία τάση που δείχνει ότι το σέξι μπορεί να έχει διαχρονική αξία και σοφιστικέ αισθητική. 

Πλεκτά

Fendi/Chanel/Chloe

Τα πλεκτά μπήκαν στην ζωή μας για το καλά το 2020, θα παραμείνουν και αυτή την σεζόν δυνατά στις τάσεις εφόσον και φέτος το ντύσιμο μας θέλουμε να είναι άνετο.Πέρα από την πρακτική αισθητική των πλεκτών, τα φετινά σχέδια των οίκων, ανανεώνουν το ύφος των knittewear και το βάζουν σε άλλο level με πλεκτά φορέματα και φούστες να γίνονται κομμάτια κλειδιά για φέτος

Γούνα

Fendi/Prada/Sportmax

Eίναι γεγονός πλέον ότι τα περισσότερα brands να έχουν καταργήσει τη χρήση αληθινή γούνας στις collections του, παρόλα αυτά μέσα από βιώσιμες εναλλακτικές μεγάλοι οίκοι με παράδοση στην γούνα όπως: Fendi, Prada, Balenciaga, Givenchy, προσφέρουν  chic faux προτάσεις που αξίζει να δεις. 

Δέρμα

Sportmax/Chloe/Givenchy

Μία τάση που δεν κουράζεσαι ποτέ να βλέπεις, κάθε σεζόν το δέρμα είναι εδώ με τις σωστές παραλαγές που του δίνουν εύκολο και διαχρονικό ύφος. Από jacket, παντελόνι, σακάκια αλλά και νέα πολλά χρώματα, εκτός από το κλασικό μαύρο το δέρμα μπορεί και φέτος να κάνει την διαφορά.

Logo

Versace/Balmain/Gucci

Aυτή η τάση ξεκίνησε να είναι ελκυστική, για τους λάτρεις της μόδας την δεκαετία του ’70, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζοταν τόσο συχνά στα runway. Φέτος μεγάλοι οίκοι πως :Gucci, Max Mara, Versace και Balmain μας φέρνουν ξανά τα logo στην ζωή μας και για τις τολμηρές, αυτή η τάση είναι ίσως η πιο ξεχωριστή της νέας σεζόν!

 

 

 

Read More

And More