Taylor Swift: Σου δείχνει 2 διαφορετικούς (και πολύ stylish) τρόπους να φορέσεις μπότες το φθινόπωρο

Το καλοκαίρι έχει επίσημα τελειώσει και η Taylor Swift εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με μερικά βασικά κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Η super star που κάνει ένα διάλειμμα από την επιτυχημένη περιοδεία “Eras Tour” δεν σταματά να βγαίνει με φίλους στην Νέα Υόρκη κάνοντας μερικά πολύ ιδιαίτερα fall outfits. O καιρός στην Νέα Υόρκη σίγουρα είναι πιο κρύος από εδώ έτσι η Swift φοράει πλέον φθινοπωρινά σύνολα και φθινοπωρινά ή μάλλον χειμερινά παπούτσια. Στις δύο τελευταίες της εμφανίσεις φόρεσε μπότες και μάλιστα σε διαφορετικό ύφος για να έχουμε να διαλέξουμε.


Picture by: BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com

Στο πρώτο look διάλεξε  δερμάτινες μπότες Christian Louboutin μέχρι το που συνδύασε με μαύρο φόρεμα και τέλειο καφέ μοχέρ παλτό του brand  Vince.


Picture by: BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com

Σε άλλη εμφάνιση πάλι με φόρεμα διάλεξε σαν πανωφόρι ένα denim coat ενώ για παπούτσια φόρεσε ένα ζευγάρι square toe δερμάτινες croco μπότες σε χακί χρώμα.

Και τα δύο boot trends που επελεξε η Swift είναι ψηλά στις τάσεις για την νέα σεζόν, μέχρι το γόνατο, pointy toe με ψηλό τακούνι ή πιο everyday με τετράγωνη  μύτη και οι δύο είναι άψογες. Το χακί χρώμα της δεύτερης επιλογής επιβεβαιώνει ότι το πράσινο είναι στα color trends ενώ το κλασικό μαύρο της πρώτης δεν σταματά ποτέ να μας γοητεύει!

Κεντρικη φωτογραφία:  BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com 

 

Read More

And More