Tελικά πόσα πανωφόρια πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου;

Το shopping είναι από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες, καινούργια ρούχα και αξεσουάρ μπαίνουν στην ντουλάπα και η χαρά που μας δίνει αυτή η ανανέωση δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο.Παρόλα αυτά πρέπει πάντα να σκέφτεσαι ότι πέρα από τα trends, που σε γοητεύουν κάθε σεζόν, μία capsule ντουλάπα με μερικά κομμάτια κλειδιά (πάντα στο προσωπικό στιλ της καθεμίας) είναι ανεκτίμητη!Ειδικά στο θέμα πανωφόρια, αν καταφέρεις και συγκεντρώσεις τα βασικά που χρειάζεσαι, τότε έχεις λύσει ένα μεγάλο θέμα στο καθημερινό χειμερινό στιλ.Δεν είναι και λίγο!

Παρακολουθώντας την Εβδομάδα  Μόδας στο Μιλάνο είδαμε το show του Tod’s και στην πασαρέλα απολαύσαμε μερικά winter look με τα βασικά πανωφόρια μιας stylish γκαρνταρόμπας.

REUTERS/Alessandro Garofalo

Μία καμπαρντίνα αποτελεί forever κομμάτι και πάντα μα πάντα θα την φοράς. Δεν είναι τυχαίο που οι Γαλλιδες δεν την αποχωρίζονται ούτε κατά την διάρκεια του χειμώνα.

 REUTERS/Alessandro Garofalo

Ένα γούνινο παλτό που δίνει με μία κίνηση cosmopolitan mood στην εμφάνιση.Ειδικά τώρα που οι faux εκδοχές κυριαρχούν, δεν θα έχεις και καμία τύψη φορώντας ένα τέτοιο statement κομμάτι.

REUTERS/Alessandro Garofalo

Ένα leather blazer. Μία τάση που ξεκίνησες τα 90s αλλά δεν θα πάψει ποτέ να ανήκει στα must κάθε fashionable ντουλάπας.

 REUTERS/Alessandro Garofalo

Ενα sporty jacket σε basic χρώμα για athleisure city style!Δεν ξεπερνιέται με κανένα άλλο.

REUTERS/Alessandro Garofalo

Ένα παλτό σε brit style που τα it girls φοράνε πάνω από romantic φορέματα ή denim looks.Η Alexa Chung θα σου έλεγε ΝΑΙ!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

Read More

And More