Tomato red dress: To micro trend που λατρεύουν οι celebrities

Αυτό το Καλοκαίρι το κόκκινο της ντομάτας κατέκτησε τους fashionistas και τους beuty adicts! Το tomato red είναι λοιπόν και επίσημα το color trend της σεζόν!

Λένε ότι κανένα trend  δεν είναι πραγματικά viral αν δεν έχει πάρει την έγκριση από ένα μέλος του celebrity style set.Το tomato red λοιπόν γίνεται το νέο αγαπημένο viral αφού όχι μία αλλά πολλές celebrities το φόρεσαν και το απογείωσαν δίνοντας μία θέση δίπλα στο ροζ του Barbicore!

Kαι για να γίνω πιο συγκεκριμένη το  viral must-have κομμάτι της σεζόν είναι το red tomato dress!  Από την  Emily Ratajkowski, την  Dua Lipa εως την Jennifer Lopez όλες φόρεσαν αυτό το tomato red dress και εγώ σου συγκέντρωσα τις πιο ωραίες εμφα΄νισεις με το φόρεμα που τώρα κάνει κυριολεκτικά θραύση!

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

H Kate Middleton στις ιπποδρομίες του Ascot επέλεξε tomato red φόρεμα με την υπογραφή του Alexander McQueen, σκουλαρίκια Sezane  εντυπωσιακό Philip Treacy, και vintage clutch Hermès.

(Photo by David M. Benett/Jed Cullen/Dave Benett/WireImage)

Η Margot Robbie με τέλειο bustier  mini-dress της σχεδιάστριας Dilara Findikoglu. Aυτό το look εμπνεύστηκε από την “Brunette Bubble Cut” Barbie του 1962 που φορούσε ανάλογο μαγιό και το φόρεσε στην Σεούλ.

(Photo by Neil Mockford/FilmMagic)

Στη βρετανική πρεμιέρα της ταινίας Oppenheimer του Christopher Nolan -στην οποία η Florence Pugh πρωταγωνιστεί μαζί με τον Cillian Murphy και την Emily Blunt- η ηθοποιός εντυπωσίασε με μία tomato red  ball gown που μόλις είχε βγει από την πασαρέλα του Valentino.

Photo by BG020/Bauer-Griffin/GC Images

Σίγουρα η Jennifer Lopez ξέρει να τραβάει τα βλέμματα. Η 53χρονη σούπερ σταρ ήταν απολύτως εντυπωσιακή σε βόλτα στο Λος Αντζελες , φορώντας ένα halterneck maxi dress σε υπέροχο κόκκινο χρώμα που συνδύασε με Hermes bag και πλατφόρμες.

 (Photo by MEGA/GC Images)

Η Emily Rataswosky με midi tomato red dress που έχει leg cut που συνδυασε με sneakers και απογείωσε το street style της.

@dualipa

Η Dua Lipa με Βlumarine maxi red dress σε μία από τις πιο ωραίες εμφανίεις του Καλοκαιριού!

@selenagomez

Η Selena Gomez γιόρτασε τα γενέθλια της με tomato red 3D φόρεμα που έχει την υπογραφή του οίκου Bottega Veneta.

@katemossagency

Η Kate Moss με satin tomato red maxi dress που μοιάζει με Οld Hollywood star.

 

 

 

 

 

Read More

And More