ΑΞΕΣΟΥΑΡ! Ένας οικονομικός και fashion correct τρόπος να μεταμορφώσεις τα ρούχα που έχεις ήδη…

Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις υπέρογκα ποσά για να αποκτήσεις ρούχα για τα δύο μεγάλα ρεβεγιόν της χρονιάς. Λογικό, σκέφτεσαι κι αμέσως νοσταλγείς εκείνες τις εποχές που έπαιρνες ένα σύνολο για τα Χριστούγεννα κι ένα για την Πρωτοχρονιά. Ωραίες εποχές! Δύο χρόνια πριν δηλαδή…

Όπως καταλαβαίνεις, δεν έχει περάσει πολύς καιρός. Τα ρούχα, άρα, που απέκτησες είναι ακόμα στη μόδα… και το μόνο που απομένει είναι να φανείς έξυπνη και να νικήσεις την ακαταμάχητη επιθυμία σου για ψώνια με ευρηματικά styling τρικς που θα σε κάνουν να δεις τα ρούχα που ήδη έχεις να μοιάζουν με καινούρια. Διάβασε το σχετικό άρθρο εδώ.

Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο πως διάβασες τα έξυπνα τρικς που σου προτείνει το TLIFE, άνοιξες τη ντουλάπα σου, έκατσες μπροστά της και έχεις κατασταλάξεις σε κάποια κομμάτια που πάντα σε έβγαζαν ασπροπρόσωπη σήμερα σου δείχνουμε τον τρόπο να ανανεώσεις το στιλ σου με μικρό κόστος. Το TLIFE σου προτείνει αξεσουάρ που θα μεταμορφώσουν τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου και θα σου δώσουν την απαιτούμενη λάμψη των ημερών.

Έτσι, ούτε πολλά χρήματα θα ξοδέψεις και το look σου θα μοιάζει καινούριο…

Σημείωσε πως βασικό κριτήριο της Σοφίας Σούζα που έψαχνε στα μαγαζιά είναι οι οικονομικές επιλογές αλλά και η ευκολία στο να τα βρεις όπου κι αν είσαι.


Γάντια 15.30 ευρώ DOCA
Γόβες 44.90 ευρώ Fullah Sugah
Τσάντα 45.00 ευρώ Buldoza.gr
Κολιέ 39.00 ευρώ Accessorize

Αν από την ντουλάπα σου “ξετρύπωσες” ένα midi μαύρο φόρεμα ψώνισε αξεσουάρ που θα διατηρήσουν το smart στιλ του ρούχου σου και θα δώσουν εύκολα μερικές glam λάμψεις.

TIP: Επέλεξε κοσμήματα σε χρυσή απόχρωση και πρόδωσε την φεστιβαλική σου διάθεση μέσα από γόβες σε έντονο χρώμα ή σχέδιο.


Tσάντα 27.90 ευρώ Alexi Andriotti
Σκουλαρίκια 4.90 ευρώ Fullah Sugah
Γόβες 49.95 ευρώ Zara
Καλσόν 0.98 ευρώ Buldoza.gr

Αν αποφάσισες να ξαναφορέσεις εκείνο το κόκκινο φόρεμα που κάποτε είχες ψωνίσει, καλά κάνεις. Είναι μια εορταστική επιλογή που σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τη βραδιά του ρεβεγιόν. Ένα εντυπωσιακό clutch, ένα ζευγάρι γόβες και ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια θα του δώσουν το update που χρειάζεσαι.

TIP: Αν επιλέξεις κόκκινα αξεσουάρ φρόντισε να μην απέχουν χρωματικά από το φόρεμά σου ούτε στο ελάχιστο.


Kολιέ 21.80 ευρώ Doca
Γόβες 79.95 ευρώ Mango
Τσάντα 54.00 ευρώ Accessorize

To κοστούμι όπου κι αν πας δεν θα σε εκθέσει. Είναι μία πολύ σικάτη επιλογή που ακόμη χωρίς χρήση μπλούζας θα σε δικαιώσει. Αν υπάρχει λοιπόν ήδη στην ντουλάπα σου, πήγαινέ το ένα καθαριστήριο να το φρεσκάρεις και ψώνισε δυναμικά αξεσουάρ.

TIP: Xρησιμοποίησε γόβες σε έντονο χρώμα ώστε να δώσεις μικρά στοιχεία λάμψης στο ανδρόγυνο στιλ σου.


Γόβες 89.00 ευρώ Jessica Simpson, Haralas
Παντελόνι 42.50 ευρώ Fullah Sugah
Σκουλαρίκια 14.90 ευρώ Accessorize
Ζώνη 13.50 ευρώ Doca

Ποιά δεν έχει ένα λευκό πουκάμισο στην ντουλάπα της; Πόνταρε στη διαχρονική αξία του, ψώνισε ένα απλό μαύρο παντελόνι και στόλισε το λαιμό σου ή τα αυτιά σου με εντυπωσιακές πέτρες σε κοσμήματα και αξεσουάρ.


Γόβες 59.95 ευρώ Zara
Βραχιόλι 22.95 ευρώ Mango
Τσάντα 54.00 ευρώ Accessorize
Αξεσουάρ φτερό 36.00 ευρώ pinkmascara.com
Μπλούζα 24.95 ευρώ Η&Μ

Όλες έχουμε μια μακριά φούστα. Αυτό το μήκος είναι σίγουρα κάτι αρκετά επίκαιρο αφού είναι συνώνυμο του ‘καλού ντυσίματος’. Τα αξεσουάρ σου πρέπει να δώσουν μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση ώστε να ‘ελαφρύνουν’ το όλο στιλ. Και voila…

Μια επίσης καλή επιλογή είναι να ψωνίσεις ένα πολύ εντυπωσιακό και αστραφτερό τοπ. Αυτό ήταν… Μεταμορφώθηκε.


Tσάντα 24.80 ευρώ Doca
Παπούτσι 35.99 ευρώ Blanco
Κολιέ 29.90 ευρώ Accessorize
Μπλούζα 24.90 ευρώ Fullah Sugah

Το μαύρο παντελόνι είναι το ‘μπαλαντέρ’ σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Συνδύασε το με μία μπλούζα σε πολύ καλή ποιότητα (όχι απαραίητα ακριβή) και θα δεις πως τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο να φτιάξεις το look του ρεβεγιόν.

Μερικά αξεσουάρ με άποψη και χρώμα και θα κλέψεις την παράσταση! Θα είσαι και άνετα…


Γόβες 69.00 ευρώ asos.com
Τσάντα 39.00 ευρώ Nine West
Κολιέ 14.50 ευρώ Alexi Andriotti
Παντελόνι 24.95 ευρώ Sprider Stores

Ένα σακάκι αμέσως κάνει το ντύσιμό σου να μοιάζει επίσημο και αποκλείεται να μην έχεις ένα ήδη. Χρησιμοποίησέ το λοιπόν ως το κέντρο σου. Ψώνισε ένα παντελόνι σε οικονομική τιμή, επένδυσε σε ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες και όλα θα μοιάζουν γιορτινά…

Οι υπερβολές είναι περιττές και η χρήση έξυπνων αξεσουάρ και μακιγιάζ θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Read More

And More