Αξεσουάρ με επένδυση γούνας!

Η επένδυση των αξεσουάρ με εσωτερική γούνα είναι από τις πιο hot τάσεις! Κυριολεκτικά! Είναι μια λεπτομέρεια που αποπνέει πολυτέλεια ενώ σε ζεσταίνει σε κάθε σου βήμα. Η γούνα είναι φέτος ο κοινός παρανομαστής σε κάθε fashion show ενώ η επένδυση με λεπτομέρειες από γούνα είναι μια τάση που εντοπίζουμε στην πλειοψηφία των συλλογών! Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσευχηθείς να έρθει και στην Ελλάδα ο χειμώνας για να μπορέσεις να φορέσεις όλα αυτά τα υπέροχα αξεοσυάρ!


Οι Paul & Joe sister και Paul & Joe έδωσαν έμφαση στις λεπτομέρειες από εσωτερική γούνα σε ankle boots, μπότες πάνω από το γόνατο και τσάντες. Ο οίκος Burberry αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της συλλογής του σε τζάκετ aviator με επένδυση από εσωτερική λευκή γούνα και το ίδιο έκανε και με τις μπότες που φτάνουν κάτω από το γόνατο! Στον Kenzo έπαιξαν με τη γούνα πάνω σε μποτάκια πλατφόρμες σε καφέ και γκρι χρώμα.

Styling Tips!
-Τα αξεσουάρ με επένδυση από γούνα είναι μια τάση που ταιριάζει σε καθημερινές εμφανίσεις! Όχι σε βραδινές.
-Οι μπότες με επένδυση έχουν ιδιαίτερο όγκο και προσθέτουν… Οπότε προσοχή!
-Τόλμησε ένα mix & match γήινων τόνων, γκρί και μαύρου!
-Ακόμα και τα φλοράλ μοτίβα μπορούν να εναρμονιστούν με τα αξεσουάρ αυτού του τύπου!
-Τα αξεσουάρ σε μπεζ και καφέ βρίσκουν ιδανικό σύντροφο στα animal prints.

Φυσικά όλοι οι οίκοι συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους κάποια κομμάτια με τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια όπως τα γούνινα γάντια YSL και τα clogs από τον Michael Kors! Εμείς σου παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας αξεσουάρ από 29,96 ευρώ μέχρι και 1217 ευρώ.


Read More

And More