Ankle Boots! Oι πιο sexy επιλογές της αγοράς σε προσιτές τιμές…

Tα ankle boots είναι αυτό το sexy μποτάκι που φτάνει μέχρι τον αστράγαλό σου -άλλες φορές λίγο πιο πάνω κι άλλες λίγο πιο κάτω- και μεταμορφώνουν όχι μόνο το σώμα αλλά και το ντύσιμό σου. Έχουν την μαγική ικανότητα να κάνουν ένα σύνολο να φαίνεται πιο edgy, να πετάει από πάνω του τον “καθωσπρεπισμό” της γόβας και συνάμα να παραμένει ανίκητα sexy.

Τα ankle boots λοιπόν εκτός από τους αισθητικούς λόγους, έχουν ακόμη ένα αβαντάζ: κρατάνε το πόδι σου ζεστό. Και μπορεί προς το παρών να σου φαίνεται περιττό… είναι όμως ό,τι πιο ωραίο να έχει κρύο και να βγαίνεις έξω χωρίς να χάνεις το στιλ σου και τη θηλυκότητά σου.
Θα μου πεις μόνο θετικά του βρίσκεις; Υπάρχει κάτι που πάντα πρέπει καλά να σκέφτεσαι πριν το επιλέξεις “κολακεύει τα πόδια μου”; Τα ankle boots επειδή ακριβώς σταματάμε στον αστράγαλο “κόβουν” τα πόδια σε δύο κομμάτια και τυχόν ψωμάκια ή κιλάκια φαίνονται πιο έντονα. Οπότε προσοχή! Τσέκαρε τον καθρέφτη σου αρκετές φορές πριν ψωνίσεις.

H fashion editor βγήκε στα μαγαζιά και βρήκε τα πιο οικονομικά ψηλοτάκουνα ankle boots που σου το υπογράφω θα σε ξεμυαλίσουν. Κάνε “κλικ” εδώ

Read More

And More