Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021: Αυτές είναι οι τάσεις κλειδιά της νέας σεζόν

Ήταν μια χρονιά που όλος ο πλανήτης έμεινε… ακίνητος, αφού η πανδημία και η καραντίνα έφεραν νέα δεδομένα στην ζωή μας. Η μόδα λόγω όλης αυτής της συνθήκης, δεν έχει μεγάλες αλλαγές στις τάσεις, ενώ βλέπουμε μία στροφή σε άνετα trend και σε ρούχα με μεγάλη χρηστικότητα, χωρίς την ταμπέλα του glam ή του casual.

Το νέο μεγάλο trend είναι η πρακτικότητα. Το να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτά που φοράς πλέον υπερέχει και ακόμη και σε τάσεις που φαίνονται πιο glam θα δεις ότι έχουν συνδυαστεί με πρακτικό τρόπο για να μην ξεφύγουν από το νέο κλίμα της εποχής.

Εμείς όπως κάθε χρόνο σου έχουμε ετοιμάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα με τις πιο δυνατές τάσεις της νέας σεζόν, σε δύο μάλιστα μέρη, για να δεις, να εμπνευστείς και να πάρεις ιδέες για τα outfits της άνοιξής και του καλοκαιριού που όλοι ελπίζουνε να είναι πιο όμορφα από ότι ο χειμώνας μας.

Ροζ

Chloe/Valentino/Chanel

To χρώμα της σεζόν θα φέρει ανανέωση και αισιοδοξία. Ροζ που θυμίζει ζαχαρωτό και το είδαμε μέχρι και στην Chanel. Είναι η απόχρωση που σίγουρα θα δεις περισσότερο στις βιτρίνες και -γιατί όχι- θα φορέσεις έστω μία φορά, ακόμη και αν λατρεύεις τα πιο “σοβαρά” χρώματα.

Logomania

Louis Vuitton/Dolce & Cabbana/Chanel

Mία διασκεδαστική τάση που σίγουρα θα δώσει ένταση στο σύνολό σου. Προτίμησε t-shirt με αυτό το trend που θα συνδυάσεις με τα λευκά shorts ή τις βερμούδες σου, κάνοντας κι εσύ την… δήλωση σου με το αγαπημένο σου σλόγκαν.

Mπουστάκια

Boss/N21/Dior

Ετοιμάσου για κοιλιακούς αφού φέτος τα μπουστάκια κάνουν δυναμικό comeback. Είτε σαν minimal top είτε σαν bralette μέσα από κουστούμια τα μπουστάκια που αποθέωσε η Jennifer Lopez στα 90s έρχονται και φέτος στην μόδα. Βεβαίως και μπορείς να υιοθετήσεις πιο cool outfits με αυτά παίρνοντας ιδέες από τα catwalk των Dior και Βοss που τα συνδύασαν με φούστες και πανωφόρι.

Φαρδιά παντελόνια

Chloe/Chanel/ Louis Vuitton

Μετά τις φόρμες δύσκολα να πηγαίναμε σε μια άλλη γραμμή για τα παντελόνια. Tα φαρδιά, ψηλόμεσα, άνετα παντελόνια είναι το απόλυτο κομμάτι για την νέα σεζόν και σίγουρα θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες όπως και να τα συνδυάσουμε. Οι οίκοι μας τα έδειξαν κυρίως με πουκάμισα και αυτή είναι η καλύτερή τους urban εκδοχή

Ασπρόμαυρο

Balmain/Gabriela Hearst/ Port 1961

Οι σχεδιαστές απογείωσαν αυτόν τον εύκολο συνδυασμό ίσως για να μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη αυτήν την σεζόν. Τα ασπρόμαυρα σύνολα έκαναν την εμφάνιση τους από την Chanel μέχρι την Gabriela Hearst σε φορέματα και σετ δίνοντας μας τον πιο safe συνδυασμό της σεζόν που σίγουρά θα αποθεώσουμε και εμείς.

Μaxi

Valentino/Alberta Ferretti/Etro

Η τάση που έχει έρθει για να μας σώσει αφού όλη την χρονιά μείναμε μέσα παγιδευμένοι σε διαμερίσματα και αυτό που ζητάμε τώρα είναι το τέλειο maxi φορέματα. Ιδέες για όλους τους τύπους, από ρομαντικά μέχρι minimal, μία ματιά στα catwalk των  Dior, Alberta Ferretti, Valentino, Erdem και Michael Kors, θα σου αποδείξουν ότι φέτος το φόρεμά σου θα φτάνει στο πάτωμα.

Λάμψη

Louis Vuitton/Valentino/Chanel

Είναι μία τάση που δεν λείπει από τα trend, απλά φέτος η λάμψη συναντά το κλασικό και έτσι βλέπουμε κομμάτια sequin συνδυασμένα με cargo παντελόνια ή λαμπερά σακάκια με βερμούδες ενώ τα κουστούμια έχουν street style ύφος με sneakers και t-shirt. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού θέλουμε να ξεκινήσουμε μία νεά λαμπερή περίοδο αλλά έχουμε ακόμη πολλά casual κομμάτια στην ντουλάπα μας.

Read More

And More