Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Οι κυρίαρχες τάσεις της σεζόν (Part 2)

Αφού είδαμε το πρώτο αφιέρωμα στις κυρίαρχες τάσεις για το φετινό καλοκαίρι, ας προχωρήσουμε και στο δεύτερο μέρος. Οι μεγάλοι οίκοι και οι καταξιωμένοι σχεδιαστές μας επιφυλάσσουν αλλαγές και νέες προτάσεις για το στιλ της νέας σεζόν που σίγουρα θα μας ανανεώσουν. Ας δούμε τα μεγαλύτερα trends πριν αποφασίσουμε τι θα προσθέσουμε στην summer γκαρνταρόμπα μας.

Λάμψη

Isabel Marant/Armani/Michael Kors

Φέτος η εποχή της λάμψης παίρνει παράταση και μετά τις γιορτές. Λαμπερά φορέματα και παντελόνια θα δώσουν στο καλοκαιρινό σου στιλ άλλον αέρα. Τα ρούχα που είδαμε στις πασαρέλες είναι εντυπωσιακά λαμπερά, αλλά φοριούνται και με casual στιλ δίνοντας μας την δυνατότητα να αποκτήσουν λάμψη ακόμη και πιο καθημερινά μας look.

Boudoir

Nensi Dojaka/Christpher Kane/Dior

Tα ρούχα που θυμίζουν εσώρουχα, οι δαντέλες, τα μεταξωτά slip dress και οι κορσέδες κυριάρχησαν και έδωσαν μία αισθησιακή εικόνα στα catwlaks. H πιο σέξι τάση της σεζόν που δεν φοράμε στο γραφείο!

Καρδιές

Victoria Beckham/Moschino/Acne Studio

Τα μοτίβα της καρδιάς εντοπίστηκαν σε ατελείωτες πασαρέλες  για αυτό το καλοκαίρι δίνοντας ένα cute style σε πολλά ρούχα.Σίγουρα είναι  τέλεια εμφάνιση για ένα ραντεβού αλλά αν θες απλά να δώσεις fun style στα look σου σίγουρα θα λατρέψεις αυτό το trend.

Ροζ

Victoria Beckham/Acne Studio/Nensi Dojaka

Το ροζ θα κυριαρχήσει και αυτή την σεζόν! Η εκδοχή που θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι είναι παστέλ απαλή και εκλεπτυσμένη!Αυτή η απόχρωση είναι πιο φορέσιμη και μπορείς να την φορέσεις όλη μέρα και σε total look. Επίσης είναι από τις τάσεις που φοράς από σήμερα κιόλας.

Τailored

Stella McCartney/Victoria Beckham/Rejina Pyo

Τα tailored ρούχα κυρίως τα κουστούμια  γίνονται  όλο και πιο δημοφιλή  κατά τους θερμότερους μήνες χάρη στους σχεδιαστές που το αποθέωσαν και φέτος. Τώρα βλέπουμε tailored ρούχα σε απαλές παστέλ αποχρώσεις να κυριαρχούν την σεζόν που έρχεται.

Goth

Victoria Beckham/Versace/Dior

To αυστηρό goth style αυτή την σεζόν αντικαταστάθηκε από ένα πιο απαλό ύφος, με grunge αναφορές στην αισθητική του. Στα show των Dior και Victoria Beckham, το μαύρο χρώμα κυριάρχησε στο goth girl look, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα παιχνίδι στον όγκο και τη διαφάνεια, ενώ στο catwalk του Versace η Bella Hadid απέδειξε ότι το new goth look δεν είναι απαραίτητα μαύρο.

Crochet

Gabriela Hearst/Isabel Marant/Hermes

To βελονάκι κυριαρχεί και φέτος στα beach look.Μαγιό ή κομμάτια για την παραλία έχουν πλεκτό σχέδιο και απογειώνουν το καλοκαιρινό σου στιλ με τον πιο σέξι τρόπο.

Φωτογραφίες Splash/Ideal Images

 

Read More

And More