Αυτά είναι τα μοναδικά sneakers που θα φορέσουμε από Σεπτέμβρη

Είναι Αύγουστος και ενώ θα έπρεπε να είμαι σε κάποια ειδυλλιακή παραλία, απολαμβάνοντας τα δροσερά νερά του Αιγαίου και τα φιλιά του καυτού ήλιου, εγώ είμαι στο γραφείο. Και εδώ θα παραμείνω καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα. Είναι από τις λίγες χρονιές που έχω μείνει ολόκληρο το καλοκαίρι στην Αθήνα. Με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς καθημερινά στο κέντρο της πόλης και όντας ένα παιδί που λατρεύει το φθινόπωρο και τον χειμώνα, η μόνη μου παρηγοριά εδώ είναι να σκέφτομαι όλα αυτά που θα φοράμε από Σεπτέμβρη. Ποια θα είναι τα staples που θα απογειώσουν το στιλ του φετινού φθινοπώρου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Νομίζω πως πρώτα και καλύτερα έρχονται τα sneakers. Με το που πέφτει λίγο η θερμοκρασία και με το πρώτο σύννεφο να κάνει την εμφάνισή του, αμέσως ξεχνάμε τα σανδάλια και τις σαγιονάρες, και καταφεύγουμε σε αυτά. Από τα αμέτρητα σχέδια ωστόσο που υπάρχουν στην αγορά, σε ποια sneakers πρέπει να στηριχθούμε αυτή τη χρονιά; Τις απαντήσεις που ψάχνεις, θα τις βρεις, παρακάτω!

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Ας το παραδεχτούμε! Δεν υπάρχει ρούχο που να μην μπορεί να συνδυαστεί με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Ίσως μόνο κάποια πολύ formal items, που όμως πολλές φορές τα έχουμε δει να γίνονται dress down με sneakers και καθόλου δεν μας έχει χαλάσει αυτό. Είτε πρόκειται να πας στο γραφείο, είτε γυμναστήριο, είτε σε κάποιο κανονισμένο δείπνο με φίλες, υπάρχει σίγουρα ένα στιλ sneakers που ταιριάζει άψογα στην περίσταση και στην διάθεσή σου. Την ίδια στιγμή, πρέπει να ομολογήσουμε πως δεν υπάρχει κάτι πιο άνετο, αλλά και εύκολο από τα αθλητικά παπούτσια. Σου προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων, και είναι τα πρώτα που θα πιάσεις το πρωί αν πρέπει να φύγεις βιαστικά από το σπίτι.

Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ιδανικό για εσένα ζευγάρι sneakers, μην ανησυχείς καθόλου. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα, που αποτελείται από τα hot sneaker trends του 2023 και με βάση αυτή κάνε την επιλογή που θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη.

Ζωηρές αποχρώσεις: Check!

Τα λεγόμενα «Plimsoll»

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Τα dad sneakers επιστρέφουν 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson)

Λευκά και (πολύ) αθλητικά, τα αθλητικά!

Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Λέμε «ναι» στις retro επιλογές

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzy Hadfield (@lizzyhadfield)

Κεντρική φωτογραφία: Jeremy Moeller/Getty Images

Read More

And More