Color Block: Ποια είναι τα χρώματα της Άνοιξης και πως να τα συνδυάσεις…

Οι ανοιξιάτικες πασαρέλες είναι μια πανδαισία χρωμάτων, ένα καλειδοσκόπιο έντονων αποχρώσεων που φέρνουν μια απρόσμενη εαρινή ευεξία! Οι σχεδιαστές σπάνε τους διαχρονικούς κανόνες και σου δίνουν κάθε άλλοθι να δημιουργήσεις απροσδόκητους συνδυασμούς όπως μπλε με πράσινο και κόκκινο με ροζ!

Είναι πολύ απλό και εύκολο να υπακούσεις στα κελεύσματα των νέων τάσεων συνδυάζοντας απλώς δύο ή τρία φωτεινά χρώματα μεταξύ τους ή με μαύρο! Μπορείς επίσης να ενώσεις στo ίδιο look τις σκούρες με τις πιο ανοικτές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος!

Στο Λονδίνο ο οίκος Burberry Prorsum προτείνει κίτρινο τοπ με πράσινο δερμάτινο τζάκετ και μαύρο παντελόνι! Ο Jil Sander συνδυάζει κίτρινο παντελόνι με ροζ τοπ και πράσινο παρκά ενώ η Diane Von Furstenberg λαχανί με πράσινο στο ίδιο φόρεμα!

Φυσικά, από την Άνοιξη δεν μπορεί να απουσιάζει το μπλε σε όλες τις τονικές εκφάνσεις του! Ο Peter Pilotto μπλέκει σκούρο με ανοικτό μπλε και γαλάζιο στο ίδιο φόρεμα ενώ στον οίκο Etro δημιουργούν ένα πράσινο πουκάμισο βουτηγμένο μέχρι τη μέση (σχεδόν) στο τιρκουάζ! Τα έντονα χρώματα της ανοιξιάτικης Prada θέλουν μπλε και πορτοκαλί με neon διάθεση στο ιδιο look!

Πορτοκαλί πόδια και ροζ χέρια; Ναι μπορεί να συμβεί, στο catwalk της Max Mara! Στη Blumarine συνδυάζουν γαλάζιο και πράσινο, ένας συνδυαμός που τείνει να γίνει κανόνας! Τέλος στην πασαρέλα του Versus το κίτρινο, το κόκκινο, το πράσινο, το μπλε και το πορτοκαλί αναπτύσσονται και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο!

Styling Tips:
-Για καλύτερο αποτέλεσμα επένδυσε στα εξής bold χρώματα: Κόκκινο, Πορτοκαλί, Κίτρινο, Πράσινο, Μπλε.
-Εκμεταλεύσου τα περσινά μονόχρωμα φορέματα και πέτυχε την τάση του color block με τα σψστά παπούτσια.
-Όσο αναφορά στα κοσμήματα η τάση απαιτεί κοκκάλινα, χρωματιστά βραχιόλια ή κολιέ σε ποπ ύφος
-Για τη ζώνη μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια χρυσή με φούντα (όπως Gucci) ή σε μια από σκοινί (όπως Lacoste).
-Στα ποπάτσια απέφυγε τα ξύλινα clogs και βάλε πέδιλα – γόβες σε έντονα χρώματα ή πλατφόρμες με γεωμετρικά σχέδια.

Read More

And More