Cropped Pants: Η νέα τάση στα παντελόνια και πως να τη φορέσεις σωστά…

Το παντελόνι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Από τη φαρδιά γραμμή, την ίσια, την pencil ή το boyfriend στιλ υπάρχει σίγουρα μεγάλη γκάμα επιλογών. Τελευταία όμως βλέπουμε όλο και περισσότερο έναν άλλο τύπο παντελονιού, που αξίζει πραγματικά την προσοχή μας. Tα cropped pants.

Παρόλο που το μήκος τους είναι ασυνήθιστο και μπορεί να σε προβληματίσει, είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να κολακεύσουν ιδιαίτερα το γυναικείο σώμα όπως και να αναδείξουν ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια. Για αυτό λοιπόν εμείς θα σε βοηθήσουμε με τις συμβουλές μας να διαλέξεις το σωστό για εσένα και να το φορέσεις με τον πιο stylish τρόπο.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΑΧΛΑΔΙ
Αν το μεγαλύτερο βάρος είναι κατανεμημένο στο κάτω μέρος του σώματος σου, η ίσια γραμμή είναι αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Θα εξομαλύνει τις καμπύλες σου χωρίς να τις τονίσει. Ταίριαξε το με ένα χαλαρό και όχι στενό τοπ έτσι ώστε να εξισορροπήσει η σιλουέτα σου.


Etro, Calvin Klein, Isabel Marant

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΜΗΛΟ
Αν έχεις το μεγαλύτερο βάρος στο επάνω μέρος του σώματος σου τα cropped pants σου ταιριάζουν πολύ. Η ψηλόμεση γραμμή θα σε βοηθήσει να καλύψεις τους επιπλέον πόντους στην περιοχή της κοιλιάς, απέφυγε όμως τα skinny pants γιατί θα τονίσουν περισσότερο τη δυσαναλογία του σώματος σου.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
Αν έχεις σώμα χωρίς καμπύλες επέλεξε ένα σε άνετο ή boyfriend στιλ. Θα σε κάνει τη σιλουέτα σου πιο θηλυκή τονίζοντας τους μηρούς και τα πόδια σου.


Chloe, Etro, Chloe

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΚΛΕΨΥΔΡΑ
Η ίσια γραμμή κολακεύει και το δικό σου σώμα χωρίς να τονίζει επιπλέον τις καμπύλες σου. Απέφυγε όμως τα cropped pants σε φαρδιά γραμμή γιατί θα τους δώσουν extra όγκο.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΗ
Εδώ θέλει λίγη προσοχή γιατι τα cropped pants έχουν την ιδιότητα να κονταίνουν λίγο τα πόδια αν δεν τα φορέσεις σωστά. Προτίμησε το λοιπόν σε μια nude ή μπεζ απόχρωση κοντά στο χρώμα του δέρματος και συνδύασε το με ψηλοτάκουνα παπούτσια.


Missoni, Sain Laurent, Isabel Marant

ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ
Η ευελιξία των cropped pants είναι αξεπέραστη. Μπορούν να φορεθούν με casual τρόπο στις πρωινές σου δραστηριότητες, στο γραφείο αλλά και στη βραδινή σου βόλτα στην πόλη με τις κατάλληλες στιλιστικές προσθήκες.

CASUAL ΣΤΙΛ
Σε boyfriend και σε φαρδιά γραμμή είναι η επιτομή του casualwear. φόρεσε το σε ανοιχτόχρωμο ή και σκούρο denim με φλατ σανδάλια ή μπαλαρίνες, ένα basic t-shirt και απλά αξεσουάρ και φτιάξε το τέλειο casual look.


Barbara Bui, Saint Laurent, Balmain

BUSSINESS LOOK
Μπορεί να σκεφτείς πως τα cropped pants δεν είναι κατάλληλα για το γραφείο αλλά σωστά συνδυασμένα μπορούν να αποτελέσουν το ιδανικό office look. Διάλεξε ένα σε ουδέτερη απόχρωση όπως μπεζ, γκρι ή μαύρο και ταίριαξε το με ένα μεταξωτό τοπ ή πουκάμισο, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή κομψά slingbacks και ένα blazer. Συμπλήρωσε το outfit σου με διακριτικά κοσμήματα.

ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΣΟΥ ΕΞΟΔO
Τα cropped pants αποτελούν επίσης την καλύτερη εναλλακτική στις φούστες και τα φορέματα αν θέλεις μια stylish εμφάνιση στη βραδυνή σου βόλτα. Φόρεσε το σε skinny γραμμή με ένα ζευγάρι μυτερές στιλέτο γόβες, ένα μεταξωτό τοπ και ένα statement κόσμημα ή σε πιο άνετη γραμμή με ένα τοπ κεντημένο με παγέτες και φηλοτάκουνα πέδιλα.

Read More

And More