DE-LIGHT Χριστουγεννιάτικο Shopping και Πάρτι!

Το Σάββατο και την Κυριακή, 25 και 26 Δεκεμβρίου, οι DELIGHT, θα στήσουν μία Pop-Up Boutique στον κατάλευκο χώρο του Project Space του six d.o.g.s, εκθέτοντας την τελευταία τους χειμερινή collection φθινόπωρο/χειμώνας 2010/2011, καθώς και άλλα κομμάτια από τις προηγούμενες συλλογές τους, τα οποία θα διατίθενται προς πώληση σε προσιτές τιμές, κάνοντας το αγαπημένο Ελληνικό σπορ του Χριστουγεννιάτικου Last-Minute-Shopping ακόμη πιο δελεαστικό.

Η Δάφνη και η Εύη είναι δύο κορίτσια που ξέρουν από μόδα και έχουν πολύ χιούμορ! Όταν αυτά τα δυο συναντώνται γεννούν υπέροχες στιγμές, δημιουργικές συλλογές, πρωτοποριακά σχέδια και μια νέα ελληνική πραγματικότητα! Η Δάφνη και η Εύη ξεκίνησαν από marketing και λογιστική αλλά μάλλον βρήκαν το κατάλληλο πεδίο για να διοχετεύσουν τη δημιουργικότητα τους στη σχεδιαστική σύμπραξη DELIGHT. Οι συλλογές τους χαρακτηρίζονται από γεωμετρικές φόρμες, ασυνήθιστα υλικά και μια χιουμοριστική ματιά στη μόδα.

Η Pop-Up Boutique θα πλαισιωθεί από έναν συνδυασμό παράλληλων δράσεων μέσα στον χώρο της boutique αλλά και στο Gig Space του six d.o.g.s:

Moloch Merkin Live: καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της boutique, ο τροβαδούρος Moloch Merkin θα βρίσκεται μέσα στον χώρο, με μία κιθάρα και την μοναδική φωνή του, και θα παίζει σε άτακτα χρονικά διαστήματα γνωστά και άγνωστα Χριστουγεννιάτικα άσματα, διασκευασμένα, και αγνώριστα προσαρμοσμένα, καθώς και δικά του original κομμάτια.

Ένα short film του Theo Prodromidis, αφιερωμένο στις DELIGHT, θα παίζει σε λούπα όλο το διήμερο μέσα στον χώρο της boutique.

You Will Remember/Remember the 25th of December: Το After Party του Σαββάτου, 25 Δεκεμβρίου, που θα γίνει στο Gig Space του six d.o.g.s, από τις 23:00 και έπειτα, το οποίο θα περιλαμβάνει ως Headliners τις δύο σχεδιάστριες, DELIGHT, σε ρόλο…DJ, παρέα με φίλους τους, όπως τον Fantastikoi Hxoi, τον Βασίλη Κωνσταντουδάκη και την Δέσποινα Ισοπούλου (aka kuakuakua), τον Κωνσταντίνο Δαγριτζίκο, τον Theo Prodromidis, και άλλους φίλους των DELIGHT.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν όλα τα lookbook από περασμένες collection των DELIGHT, καθώς και video από όλες τις πασαρέλες, αρχειακό υλικό, αλλά και μερικά γνήσια σχέδια των σχεδιαστών, παραθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από την δουλειά τους, από την αρχή εώς το σήμερα.

Η boutique θα λειτουργεί από τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου και μέχρι τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ την Κυριακή θα λειτουργήσει από τις 16:00 μέχρι τις 00:00 τα μεσάνυχτα.

-Ημερομηνία: Σάββατο και Κυριακή 25 και 26 Δεκεμβρίου
-Ώρα έναρξης: 18:00 (Σάββατο) + 16:00 (Κυριακή)
-Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τα σχέδια της φετινής συλλογής των DELIGHT

Read More

And More