Δέρμα: H πιο διαχρονική χειμερινή τάση είναι και φέτος top!

Tα δερμάτινα ρούχα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα δεδομένου ότι προσδίδουν κομψότητα, χάρη και έντονο δυναμισμό. Για μία ακόμη χρονιά το υλικό αυτό έδωσε έμπνευση στους σχεδιαστές μόδας οι οποίοι δημιούργησαν μοναδικά leather κομμάτια.

Δερμάτινα παντελόνια, jacket, φούστες, φορέματα, σαλοπέτες, βερμούδες, όλα είναι κομμάτια που δεν λείπουν από τις φετινές προτάσεις των οίκων και θα πρέπει να υπάρχουν σε μία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Μπορεί το all time classic μαύρο χρώμα να πρωταγωνιστεί αλλά αυτήν τη χρονιά είδαμε και berry και πράσινα δερμάτινα ρούχα στα post των fashionistas.

To δέρμα είναι μία διαχρονική τάση και ίσως έχεις στην ντουλάπα σου δύο καλά δερμάτινα κομμάτια. Αν επιθυμείς ένα δυναμικό update στο στιλ σου δες πως τα συνδυάζουν τώρα τα it girls και φόρεσε τα φέτος με τον πιο ενημερωμένο τρόπο.

 

@aninebing

Ένα δερμάτινο πανωφόρι είναι πάντα επένδυση. Κάνε τη σωστή αγορά και απόκτησε ένα κομμάτι που θα έχεις για πάντα και θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη!

@ariviere

Τα δερμάτινα σορτσάκια είναι πάντα στη μόδα και πάντα ταιριάζουν τέλεια με σακάκια ή μάλλινα παλτό το χειμώνα. Με καλσόν οπάκ και ρομαντικά πουκάμισα γίνονται το τέλειο preppy look.

@anoukyve

Φέτος το δερμάτινο παντελόνι σου θα το συνδυάσεις με ένα fleece jacket και θα του δώσεις μία πιο casual εικόνα για εμφανίσεις που κάνουν τη διαφορά.

@blancamiro

Συνδύασε τη δερμάτινη φούστα σου με floral πουκάμισο και μάλλινο σακάκι για να έχεις μία διαφορετική εικόνα με την αγαπημένη σου φούστα.

@chamillecharriere

Τα δερμάτινα σακάκια φέτος είναι μεγάλη τάση και τα φοράς πάνω από πλεκτά φορέματα κάνοντας ένα κομψό και θηλυκό ντύσιμο.

@chamillecharriere

Leather on leather. Συνδύασε δύο δερμάτινα κομμάτια, αλλά όχι το ίδιο χρώμα και δώσε στιλάτο αποτέλεσμα στην εμφάνιση σου.

@_jeanettemadsen_

Δοκίμασε και άλλα χρώματα εκτός από μαύρο. Το πράσινο φέτος είναι must και θα απογειώσει το στιλ σου.

@leiasfez

Ένα δερμάτινο φόρεμα είναι all time classic επιλογή. Διάλεξε γραμμή που σε κολακεύει και συνδύασε το χωρίς καλσόν με booties.

@tesshell

Άλλαξε το ύφος του jacket σου με ένα ρομαντικό πουκάμισο και φόρεσε το δερμάτινο jacket όπως οι influencrers, συνδυάζοντας και χρωματιστές γόβες.

@mycbambi

Ένα δερμάτινο κουστούμι θέλει minimal γραμμές και statement παπούτσια για να δείξει όμορφο. Δοκίμασε το και θα ενθουσιαστείς.

Read More

And More